sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Jemmat 2/14: Meikinpoistoaineet




Näitä minulla on tarpeisiini nähden ihan liikaa, mutta jokaiselle onneksi on tasaista, toistuvaa käyttöä tai ainakin realistinen kiertoon antamisnäkymä. En tykkää ollenkaan erillisistä silmämeikinpoistovesistä, joten Yves Rocherin Pur Bleuet ja The Body Shopin Camomile silmämeikinpoistovesi ovat vaan varalla ja hyvin todennäköisesti aikanaan tyttärelleni menossa. Minä en enää välitä purjata vanulapuilla pyyhkimisen kanssa, hän taas enemmänkin jaksaa sellaista ja haluaa touhuta meikkien kanssa omassa huoneessaan, mihin nämä sopivat.

Yves Rocherin koko kasvoille sopiva puhdistusöljy sen sijaan on ihan ok ja tällä hetkellä suihkussa käytössä. Tämä onkin loppumassa pian, mutta olen siitäkin itse asiassa iloinen, on tämä aika halpiksen ja lirun oloinen, vaikka toki toimiikin. Niin ikään Yveksen Sebo Végétal misellivesi on pakkopullatuote ja myös potentiaalinen tyttärelleni annettava.




Dermosilin Meikinpoistoaine oli vain vaahtoava kasvojenpesuaine, en mieltänyt tätä kovin hyväksi meikinpoistajaksi. Jääköön ostamatta. Sen sijaan The Body Shopin Camomile puhdistusvoi on tämän kuvaparin helmi ja joka saa mielihyvin jäädä ainoaksi meikinpoistotuotteekseni mahdollisimman pian.

Verrattuna syksyyn tämä kategoria on hieman kasvanut ja kasvanut lisää, mutta jotenkin koen pääseväni näistä kuitenkin tarpeeksi todennäköisesti eroon joutumatta hassaamaan näitä roskiin. Mutta tämä tilanne olisi jo rajoilla tai ahdistava ylikuorma, jollei tyttäreni harrastaisi meikkejä. Ei siis todellakaan ole pelkoa, että ostelisin lisää meikinpoistajia ennenkuin kaikki nuo vesimäiset ovat pois minulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti