maanantai 4. toukokuuta 2020

Jemmat 3/14: Kasvojen puhdistus


Myös nämä kasvojen varsinaiset ihonpuhdistajat ovat vähän siinä ja rajoilla, onko niitä hommattu jo liikaa liian hyvissä ajoin. Ilona Luonkos -öljypuhdistuskakku on paketissaan vielä. Tämän tiesin jo ostaessa jäävän jemmaan, toivottavasti tällainen palamainen ei vanhene äkkiä... Sininen Flow'n mustikkasaippua on mulla tällä hetkellä suihkukäytössä ja tämän loputtua aion Ilonaa tälle korvaajaksi kakkosvaiheeksi suihkuun. Dudu-Osunin mustasaippua oli minulla hetken aamupesukäytössä kasvoille ja kainaloille keittiölavuaarilla, mutta nyt siellä on Flow'n sitruunainen suolasaippua. Sen loputtua tämä musta tulee tilalle. Minun pitää vaan nyt malttaa tajuta, että palatuotteiden kuluminen on vieläkin hitaampaa, kuin tuubien ja ostot on pannassa.




Kasvovesiä on kuvan ottamisen jälkeen olemassa enää 3, sillä Dermosilin Vitamin E loppui eilen. Novexpertin Trio-Zinc -aerosolikin helisee melko viimeisiään. Valitettavasti Dr. Hauschka ja Avril -suihkeetkaan tuskin ihan hirmu riittoisia on, joten näiden määrä ei tunnu vyöryvän päälle ahdistavana. Emendon teepuuöljyssä on enää muutama milli pohjalla, mutta jotenkin en jaksa tätä enää satunnaisesti esiintyviin näppyihin edes sutia. Olkoon silti valikoimassa olemassa ja jos tympäännyn, niin saan tämän kertalaakista käytettyä pyykkietikan valmistukseen.

Tässä vertailun vuoksi syksyn tilanne ja silloinkin omistin jo Novexpertin. Kasvua siis on, mutta toisaalta sittemmin olen käyttänyt 250 ml kasvoveden ja superriittoisan balmituubin ja luopunut kokonaan hoitovesistepistä, joten kaipa olen suhteellisesti aika hyvässä tasapainossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti