sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Jemmat 12/14: Kuivapesuaineet



Vielä joku vuosi sitten värjäsin hiuksiani ja käytin kilokaupalla kuivapesuaineita vuodessa. Tyhjien postauksissa oli yleensä aina kuivis ja joskus jopa näin monta. Nyttenkin näitä on useita, mutta toisista kategoriostakin siirtyneinä ja DIY-hengessä poiskäyteltävänä. Käyttö on enää luokkaa kerran viikossa.

Vasemmalta alkaen kolme pientä sirotehiuspuuteria siirsin muotoilukäytöstä (tai pikemminkin -käyttämättömyydestä :D) kuivashampooviritykseen tuon vartalopuuterin kanssa. Eli siis tosiaan laitan Wise Ways Herbalsin Rose Garden-vartalopuuteria ensin jakauksiin, häivytän hieromalla sormenpäillä ja sitten pöyhin jakauksen alaisiin kerroksiin Klippoteketin hiusputskua. Dermosilin ja Batisten sirotteet odottavat käyttövuoroaan.

Four Reasonsin ja REF:in aerosolit on lähinnä matkakäyttöä varten, enkä varmaankaan enää korvaa näitä loputtuaan. Rahuan ostin hiljattain vähän herätteenä, mutta olisin malttanut jättää sen vielä, jos olisin jo silloin ollut keksinyt tuon toimivan sirotesysteemin. Tämä Rahua on aerosoliton suihkepuuteri, jonka tyyppisiä varmaan alan suosia jatkossa. Tämän kalliin tuotteen lisäksi tiedän ainakin Demrosilillä olevan nykyään vastaavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti