torstai 7. toukokuuta 2020

Jemmat 4/14: Kasvovoiteet



Näitä mulla menee. YR Hydra Végétal silmänympärysgeeli on samanlainen kuin syksyllä, mutta jo uusi tuubi. Mossan öljy on nyt ainoa lisäkosteuttaja voiteiden lisäksi ja ehkä turhin ja ylimääräisin kasvotuotteeni. Huljuttelen sitä varmaan 5 tippaa/käyttökerta, mutta silti tämä kuluu hiiiitaasti. Takana yli puolen vuoden käyttö ja vain 1/3 mennyt. Lisäksi epäilen sen aiheuttavan osan punaisuusongelmastani poskipäissä, joten tämä on pölkyllä joutua vartalokäyttöön, jopa muille perheenjäsenille poiskäytettäväksi. Viimeisiä vetelevä Pirkka Argan kasvovoide on tämänhetkinen yövoiteeni. Se on ihan mukava, mutta massaan hukkuva. Neal's Yard Remedies -ruusuvoiteen ostin alun perin 24h-/päivävoiteeksi, mutta tässä on niin hurja luomutuoksu, että taitaa jäädä yökäyttöön, etten huumaa työpaikalla ketään. Täytyy myös eksperimentoida lisää koostumuksen kanssa, mihin käyttöön sopii pidemmän päälle. 




Pari söpöä ryppyrasvanäytettä, menee yökokeiluun.




Ja muutama päiväkäyttöön uskomani. Näistä Murumurun jo käytinkin




Tässäkin hieman hämäävä kuva, sillä YSL kerkesikin loppua. Tilalle tuli hommattua ruusuvoiteen vahvuuden takia hieman ex tempore tämä Cliniquen jelly, liekö joku uutuus vai olenko vaan tipahtanut enemmän kelkasta kotiäitivuosina kuin luulinkaan. Mutta kasvovoidemäärä ei todellakaan ole mulle liikaa, päin vastoin, joudun alvariinsa ostamaan uusia. Tosin saas nähdä, pärjäänkö tällä jellyllä, on nimittäin aivan liian kevyt ja jättää meikkiä rumentavan pintakuivuuden. Ehkä öljyä tai uusia kasvoaurinkorasvojani voisi hyödyntää tämän lisänä.




Huulirasvoja taas on hieman liikaa ja yksi on vielä hukassakin. Mulle riittäisi yksi meikkipöydällä, yksi kotona lähellä pitämässäni korissa ja yksi töissä. Mutta nyt näitä huulikiilto mukaan lukien on oikeastaan kaksi liikaa olemassa. Kuluminen on yllättävän hidasta kuitenkin, kun ei käytä päivän mittaan yhtä ja samaa kappaletta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti