perjantai 1. toukokuuta 2020

Loppuneita


Yllä pari ylihehkutettua tuotetta. YSL Top Secrets Instant Moisture Glow -voide oli 4 in 1: päivävoide, primer, naamio ja yövoide. Kokeilin kaikkina muina paitsi naamiona ja joka tarkoituksessa tämä jäi vähän ei-optimaaliseksi. Liian kiiltävä ja paksu päiväksi tai nestemäisen/puuterimaisen meikkipohjan alle, vähän kevyt yöksi. En osta toiste tätä 52 €/40 ml hintaansa, saati sitten normaaliin 65 € hintaansa. Pyykkimäisen persikkainen tuoksu, näkyvää hohtoainetta ja nokkatuubi kierrekorkilla.

Myös Yves Rocher Elixir Jeunesse Repair + Anti-Pollution Detoxifying Flash Mask oli aika tehoton naamio. Tämä oli löysä, vesimäinen voidenaamio vahvalla viherkasvihajusteella. Tämä valui makeaa makua suuhun saunassa eikä ollut kovin hoitava, muttei kyllä mikään puhdistavakaan. Ehkä sentään suojeli hiukan ihoa kuumuudelta. Onneksi oli ilmainen kylkiäinen vaan, niin ei harmittanut. Mutta en tosiaan ostaisi itse enkä nyt keksi kenelle suosittelisinkaan.



La Nature luonnollisuudella ja kestävyydellä mainostettu Mint & Coconut -suihkugeeli oli kyllä INCI:n mukaan ihan perus SLS-pohjainen ja muovituubissa oleva. Hieman löysä vetinen ja kellervä koostumus on ainut luonnonkosmen mieleen tuova ominaisuus. Mintun tuoksu oli hyvä, mutta eltaantuneehko kookos taittoi sen epämiellyttäväksi. Meni käsisaippuaksi heti avaamisen jälkeen, sillä tämä ei todellakaan täyttänyt sitä luksussuihkutuotteen paikkaa, jolle tätä olin säästänyt. Hinta 11,90 €/200 ml, onneksi tämäkin oli lahjakorttiostos, eikä omaa rahaa mennyt. 

ACO Rich -käsivoide oli pyykinraikas ja tosiaan normaalia hoitavampi päiväkäsivoide. Sain lahjaksi ihmiseltä, joka vannoo ACO:n ja juuri tämän nimeen, mutta minä en hommaa lisää lievän kämmenpuolta tahmaavuuden takia.

Yli 10 vuotta palvellut hiusharja saa väistyä, sillä hyvästä föönaukseen sopivuudestaan huolimatta suojanyppyjä on harjaksissa enää liian vähän jäljellä ja tämä raapii. Nyt on tilalla bambuharjat ja -kampa ja niiden tuntuma ja toimivuus ei valitettavasti ole tämän iberocailaphalpiksen luokkaa. 



Kokeilin näytteen verran Dermosilin uutta Meikinpoistoainetta. Tämä on hajusteeton ja hellävaraisempi versio heidän oranssista Classic-kasvopesustaan. Allekirjoitan tuon joo osittain, mutta ei tämä kyllä sen hellempi ole silmissä tai suussa. En tykkää pesevästä, vaahtoavasta 
 meikinpoistoputsarista, vaan haluan tottumukseni mukaisen öljy-/rasvapoistajan ensin ja vasta meikittömälle iholle pesevää ainetta. Myös hajusteettoman raaka-ainehaju on tässä pölymäisen tympeä, melkein aavistuksen mäntysuopainen. 




Toivottavasti ette sokaistu näistä Paintillä erittäin ammattimaisesti (NOT.) paskarrelluista kuvista :D Tuossa yllä kuitenkin 7th Heaven jalkanaamiosukat. Arganöljy ja piparminttu jättivät miedosti kosteutetun ja miedosti viileän tunteen, mutta en nyt sanoisi, että tämä on paketin mukaisesti erityisen hyvä "For Dry or Rough Feet". Enemmänkin semmoinen hajuton, mauton turhake. 




Saman sarjan käsinaamiohanskat oli aika lailla samaa luokkaa. Luvattiin "For Rough or Dry Hands", mutta teho oli aika hetkellinen. Käteni olivat juuri tuota kohderyhmää, kihelmöi käytön aikana, kun vesi meni kuivaan ihoon. Tämä jätti sormenpäihin rusinaefektin, mutta ei oikeaa kestävää kosteutta.





Niin ikään 7th Heavenin Pink Cactus + Clay Peel-off kasvonaamio oli vähän njääh. Ei eronnut mitenkään savettomista peel-offeista vaan sama kiiltävä viinalieju oli levittäessä. Aika olematon tulos myös, kuivatti muttei muuta.


Dermosilin kasvoitseruskettajaa en uskaltanut kokeilla naamaan, mutta sääriin kyllä vartalovoiteen seassa. Ei värjännyt käsiä, miellyttävän raikas tuoksu ja väritön kirkas geelikoostumus. Ihan jämäkkä geeli, joka ei olisi valunut yksinään käytettäessäkään. En silti tämän perusteella mitenkään alkanut himoita keinorusketusta tavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti