lauantai 25. huhtikuuta 2020

Loppujia ja pois annettuja



Käytin viimeisen varsinaisen kuivashampooni loppuun. Dermosil Good Hair Day dry shampoo oli jotain erikoisversiota, jota ei taida saada enää, mutta hyvä niin. Tämä ei ollut niin tehokas ja mattaava eikä ilmavoittavakaan, kuin heidän normiversionsa. Nyt on jollain tavalla kelpuutettava sirotehiuspuuterin ja vartalo"talkin" yhdistelmä käytössä, mutta se ei ole kovin kummoinen setti. En silti tiedä palaanko näihin aerosoleihin enää.

Mustat Dermosilin ripsenkääntäjät alkoivat lonksua tehden pari kipeää tukistusta ripsilleni, joten nyt älysin vaihtaa nämä uusiin hyvän sään aikana. Minulla oli jostain syystä jemmassa uudet, mutta niissä ei lue merkkiä enkä muista yhtään, mistä ne ovat kotoisin.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow UV Primer SPF 30 kuulosti hyvältä, mutta oli perusniljakkaan aurinkorasvan oloista ja hajuista erittäin kiiltäväksi tekevää tököttiä. Ei toiminut varsinkaan tuon toisen samassa tulleen näytteen kanssa eikä kyllä mattaisen meikkipuuterinkaan alla. Mutta kukapa nyt pintakuivalle ja tekstuuriselle sekaiholle käskikään käyttää näitä glow-tyyppisiä tuotteita eli oma moka eikä tuotteen huonoutta.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh skin tint universal medium oli kyllä sävynä yllättävän jees kalkkilaivan kapteenillekin, mutta tässäkin liuotinmainen haju ja liian kiiltävä koostumus minulle. Tätä ei pelastanut edes Clarinsin irtopuuterilla kiinnittäminen.

Lisäksi poistin jemmoista pari njääh-tuotetta, kun sattui sopivat rakoset tehdä niin. La Naturen minttu-kookosekosuihkugeeli ei hammastahnamaisella tuoksullaan oikein yltänyt luksussuihkarin tasoon, joten tyhjäsin sen seuraavaksi käsisaippuaksi. Mieheni tarvitsi työautoonsa uuden käsirasvan, joten annoin Dermosilin Nature-käsirasvan, kun itse en sitä lyhyehkön päiväyksen puitteissa kuitenkaan olisi tainnut korkata. Nyt alkaa olla jemmat taas pyörähtäneet aika lailla läpi, joten kun viimeinenkin hiljattaisista tilauksistani saapuu, voisin ehkä esitellä taas uusia, pienentyneitä ja uudistuneita jemmojani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti