lauantai 25. huhtikuuta 2020

Meikkipäivitys



Vajaat pari kuukautta edellisestä meikkipäivityksestä on kulunut. Kuten silloin ennakoin, kyllästyin muutamaan tuotteeseen ja jotain on käytetty ja haalittukin. Kuluttelin Lumenen primer- ja meikkivoidenäytteet, heitin roskiin paksulla harjallaan sotkeneen YR:n Vertige volume-ripsarin sekä annoin tyttäreni meikkileikkeihin Dermosilin huulipunapaletin, L'Oréalin kulmakynän, Diorin ripsenpohjustajan ja Guerlainin valopuuterin. Hän otti ne mielellään ja annan hänen yleensä meikata vasta juuri ennen saunaa, joten vanhatkaan tuotteet eivät kauaa hänen ihollaan pyöri.

Ostin Lumenen CC-primerin ja Diorin Undercover-peiteaineen, jotka valitettavasti eivät ole ainakaan muutamissa ensi kokeiluissa alkaneet vielä toimia minulla. Lisäksi avasin varastosta Dermosilin Maximizing moist proof-ripsivärin. Se on musta ja harja mukavan ohuehko ja kumipiikkinen, mutta silti jälki on aivan latteaa ja mitäänsanomatonta jopa arkeen. Tilasin uudeksi varastoripsariksi Yves Rocherin tutun ja tykkäämäni Vertige Longueurin ihan tikkuohuella harjalla, mutta vaihtelun vuoksi ruskeana. Saa nähdä, tuleeko siitäkään lasta tai sitä toista vaihtoehtoa, mutta vaihdoin varmuuden vuoksi myös lonksuvat Dermosil-taivuttimet varastossa olleisiin merkittömiin, josko ne boostaisivat lähiaikojen mahdollisia jatkuvia ripsaripettymyksiä. Dermosilin ansioksi täytyy sanoa, että se kyllä todella lähtee luvatusti pelkällä kuumalla vedellä kokonaan ja palautti innostuksen 38-ripsareiden tutkimiseen seuraavaa hankintakertaa varten.

Nyt kokoelman koko ja monipuolisuus kaikkiin realistisiin käyttötilanteisiin on aikasen kohdillaan:

1 primer (colour correcting)
1 nestemäinen meikkivoide
1 peiteaine
1 irtopuuteri
1 meikkipuuteri
1 silmämeikinpohjustaja
1 poskipuna (raikas vadelma)
1 kasvopaletti (highlighter, contoursävy ja aurinkopuuteri)
1 kulmakynä
1 kulmageeli
1 neutraali luomiväripaletti
1 värikäs juhlaluomiväripaletti
2 ripsiväriä (avattu ja avaamaton varalla)
1 huulipuna (raikas vadelma)

=14 tuotetta

Suunnitelmani on nyt näillä ainoilla kappaleilla tehdä kaikkeni, että saisin ne hyödynnettyä koko rahan edestä. Kokeilen niitä kaikilla levitystavoilla, opettelen, testaan eri vuodenaikoina ja rusketus-/ihon kuntotilanteissa. Vasta kaikkea kokeiltuani totean, jos tuote joutaa eteenpäin ja panostan jälleen harkittuun uuden hankintaan. Tai toki hyväksi havaitun tai edes toimivaksi työstettävän käytän loppuun. Mutta nyt ei kyllä ole ostotarpeita eikä -halujakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti