lauantai 25. huhtikuuta 2020

Pientä hemmottelua YR:ltä



Tilasinpa taannoin pari kertaa Yvesiltä, toinen satsi on vielä saamatta. Tässä ekassa paketissa tuli laukun ym. oheishärpäkkeiden lisäksi Sel D'Azur-tuoksun edP-näyte, ruskea pidentävä Vertige Longueur -ripsiväri, aprikoosikuorintavoide kasvoille, Monoi-vartalokuorintaöljy sekä Coffee beans-suihkugeeli.

Uutuustuoksussa on paketin mukaan greippiä ja seetripuuta. Minusta tämä on merisuolaan taitettu, hienostuneempi versio jostakin heidän menneiden vuosien kesätuoksustaan. Ihan hyvä, mutta en nyt kuitenkaan tämän jälkeen tule täysikokoista hommaamaan.

Muita en olekaan avannut vielä, mutta ripsiväri mustana ja kahvisuihkari on hyväksi havaittuja männävuosilta. Aprikoosikuorinta on muutaman vuoden markkinoilla ollut, mutta vasta nyt tilasin sitä ensimmäisen kerran, sillä The Body Shopin mikrokuorinnalla on aika suolainen hinta ja toivon vaikka tästä sille korviketta. Totisesti, sillä taisin tulla tilanneeksi sitä vielä tuubin tai kaksi lisää. Monoi-kesäsarjan öljyinen kuorinta on uutuus ja nyt alkaa olla vihdoin oikeasti ylellisiä suihkutuotteita vaihteluksi palasaippua-arkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti