lauantai 11. huhtikuuta 2020

Loppuneita




Lasteni hyljeksimä Natusan Baby Mild care shampoo loppui vihdoin. Olin yrittänyt käyttää tämän sivellinsaippuana, mutta sen jäätävä puuteritalkkihajuste erittyi sudeista nenään häiritsevästi vielä meikatessakin. Käyttelin siis ihan omana hiusshampoonani tämän sitten lopulta. Yllättäen tämä oli pesevämmän ja hoitavamman tuntuinen kuin isommille ja pitempihiuksisille lapsille tarkoitettu äskettäin käyttämäni Natusan 2 in 1. Tämä näytti ihan keltaiselle ruokaöljylle, mutta oli paksu ja vaahtoava tuote.

Käyttelimme perheenä myös 500 ml täyttöpussin Dermosilin Vitamin E-käsisaippuaa. Se on paksu ja ylellisen riittoisa, ei kovin kuivattava pinkki geelisaippua. Sen raikas hajuste muistuttaa sadetta ja viherkasvia, mutta hyvällä tavalla miedon puuterisesti taitettuna. Ostan taatusti lisää, kun vaan raaskin. Jopa nirsonpuoleinen 10-vuotiaamme ihasteli saippuan hyvää tuoksua.

Annoin pois myös Dermosilin Nature-käsirasvan, kun mieheni olisi ollut ostamassa uutta, mutta itselläni se pyöri jemmassa ja Dermolla on aika lyhyet päiväykset ja voiteensa herkästi kyllä menevätkin pahaksi.




Toinenkin Pisara-vartalokuorinta loppui onneksi. Sen karpalo-teepuu-kehäkukkahajuste muistutti enemmänkin olutta, jossa kelluu metsämansikoita. Tehoton ja niljaisen rasvainen tuote kömpelössä purkissa, ei jatkoon parin euron houkuttelevasta hinnasta huolimatta. Ajattelin olla ilman vartalokuorintaa, mutta tilasinkin itse asiassa yhden uutuustuotteen, johon palaan tuonnempana. Sen sijaan luovuin viimeisestä suihkugeelistäni, koska se oli vähän puolivillainen ja käsisaippua lopussa, joten se korvasi sitten käsisaippuan. 

Yves Rocher Vertige Volume mascara oli ihan ok, mutta iso harja sotki raskaita luomiani herkästi. Tilasin vartalokuorinnan kanssa samasta paikasta myös uuden jemmamascaran, stay tuned, kunhan nyt saisin paketin! 

Sitten postauksen helmeen: Boss Alive-uutuustuoksun näytteeseen. Kortissa sanotaan "The new spirit of femininity", minkä voisin allekirjoittaa täysin. Tämä on vahvojen tuoksujen ystävälle (jollainen itsekin olen) kevyt päivätuoksu. Lämmin ja maskuliininenkin, en heti nimeäisi Fragrantican listaamia hedelmäisyyttä ja vaniljaa, mutta puun  ja lämmön kyllä. Valitettavasti kortin suojakalvo olikin kokonaan irti, joten en enää erota kuvailtavaksi kuin ihan syvimmän puisen pohjanuotin, mutta suosittelen kaupoissa nuuskuttelun vapautuessa tutustumaan tuoksuun itse. Minulle jäi vahvana muistikuva, että ajattelin tämän olevan ehkä uusi suosikkituoksuni ikinä.

Mitä te olette kulutelleet pois nurkista viime aikoina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti