lauantai 25. huhtikuuta 2020

Aurinkoisia apteekkiostoksia


Glitz & Glam-blogissa oli taannoin juttua silmänympärysten aurinkovoiteista. Päätin sitten kotiuttaa vihdoin yhden sellaisen ja samalla lähmättömäksi mainostettuja kasvoaurinkorasvoja. Lierac Sunissime Protective Eye care Global Anti-Aging SPF 50 on vahamaisen peitepuikon tyyppinen paksu kynä. En ole vielä kokeillut sitä ja aprikoosinen sävy kyllä vaikuttaa suomalaiseen kalpeuteen nähden vasta kesän tuotteelta. Hinta taisi olla Yliopiston apteekissa kolmisen kymppiä.

Vichyn Idéal Soleil-linjasta ostin SPF 50:llä varustetut Mattifying face fluid dry touchin ja Fresh Face mistin. Ajattelin tuubivoiteen meikin alle ja suihkeen päivän mittaan lisäilyyn. Fluidi ainakin vaikuttaa lupaavan mattaiselta ihan oikeasti ja tuoksu on pesuainemaisen hyvä. Näiden hinnat olivat 20 € kieppeillä à. 



Sitten seksittömiä, mutta tarpeellisia hoitotuotteita. Kaupan päälle tuli 60 kpl paketti Helein ihon kosteuttamisen tueksi tarkoitettuja vitamiineja. Lisäksi ostin pienen LV-käsidesin. Tämä on aavistuksen geelimäistä, mutta tulee sumutepullosta kyllä ulos, kun tyhjentyneeseen sellaiseen tätä siirsin. Kuivuu silti suht nopeasti hieroessa käsiin muistuttaen siten ihan vesimäisiä desejä. Tenan pesuvoide on kyllä aika kaukana kauneusblogisisällöstä, mutta pro tippinä lasten vanhemmille. Tämä pesuvoide toimii vessapaperissa käytettynä siis vauvapyyhkeiden tai vesisuihkun tilalla. On voidetta, mutta ei jätä tuntua, että tarvitsisi huuhdella pois. Ainoa miinus aika vahvasta pyykkimäisestä hajusteesta, mutta onhan tämä inkontinenssiaikuisille suunniteltu oikeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti