perjantai 22. toukokuuta 2020

Jemmat 7/14: Vartalon hemmottelu



Olen uudelleenkategorisoinut kaikkein hemmottelevimmat ja ylellisimmät tuotteeni tuoksuihin, mutta tällainen välimallin tuoteryhmäkin minulta löytyy. Nämä ovat enemmän sellaista arjen vaihtelua ja satunnaisia pikkuhemmotteluja varten. Täysin ylimääräistä ekstraa, josta suurinta osaa en tule korvaamaan näiden loputtua. 

Vasermmalla Flow Cosmeticsin Flowing Emotion-vartalovoidepala, jonka heikko levittyvyys ja melkein patsulimainen mausteheinäisyys tuottivat suuren pettymyksen. Kai tämän jotenkin heti saunan pukuhuoneessa kuumuutta hohkaavalle iholle saisi kuluteltua tai kesällä sääriin. Yves Rocherin sitruuna-basilikavartalosuihke on saunan jälkeiseen oleiluun tai siivouspäivään "dödöksi" käytössä. Dermosilin vuosia vanha hierontaöljykynttilä on edelleen suojakalvoineen korkkaamatta. Ruuhkavuodet tappaa kyllä kaiken tämän tyyppisen pikku romantiikan :D Tai siis yrittää tappaa, en suostu tästä luopumaan, ennen kuin sitä on edes kokeiltu!




Suihkun puolella palasaippuan ja hajuveden suihkugeeliversion lisäksi on YR:n monivuotinen suosikki kahvipapusuihkugeeli. Tässä uudistetussa versiossa on sama tuoksu, mutta hyvin kuvaava "Sensual"-teksti. Samaisen Yves'n Monoi de Tahitia ilman ei kesää tule, mutta perussuihkushampoon asemesta ostin täksi kesäksi uuden kuorintaöljyn. Se vaikuttaa oikein lupaavalta! Jalkakylpyihin on vieläkin korkkaamatta oleva epsomsuolapönttö, josta itse asiassa sittenkin lisää vasta seuraavassa postauksessa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti