perjantai 8. toukokuuta 2020

Jemmat 5/14: Kasvojen hemmotteluhoidot



Olen vanhan liiton nainen kuorinnan suhteen. Olen epäluuloinen happoja ja entsyymejä kohtaan, en jotenkin halua edes tutustua niihin ja monesti olen saanut kauhean punoituksen niillä aikaan. Siispä käytän ihan perinteisiä rae- ja mikrokuorintoja. Kuvan YR aprikoosikuorinta on ilmeisesti joku uudistettu versio. Tätä en ole vielä kokeillut ja itse asiassa viime tilauksessa tuli silti ostettua vielä kaksi tuubia lisää. Älkää kysykö miksi, varmaan postikuluttomuustäytteeksi, kun tämmöiset 30 ml putkilot saa äkkiä kulutettua kropalle kuitenkin tarvittaessa. The Body Shopin mikrokuorinta taas on aivan ihanaksi todettu, mutta 27 €/100 ml vähän sylettää...



Rakastan tehdä naamioita viikonloppuisin. Clarins silmänympärysnaamion ostin nyt, kun opin vihdoin käyttämään Diorin silmänaluspeiteainetta. Peiteaine on hyvä, mutta melkoisen kuivattava ja Clarinsin sy-naamio muistini mukaan ainakin vanhassa pakkauksessaan oli hyvä ja voidemainen. Dermosilin saunanaamio onkin kestosuosikkini ja todella toimii. Suosittelen kesän mökkisaunailua varten! Nivean kosteusnaamio tuli lehden mukana ja on ihan mukiinmenevä, ei tuki pahasti ihoani. Hyvä merellinen tuoksu. Savipussi on vielä korkkaamatta, mutta pian sekin tulee vuoroonsa. Aion testailla savesta DIY-naamiococktaileja eri nesteiden kanssa. 




7th Heaven Peel-offin käytinkin jo, mutta ei sytyttänyt. En siis suosittelisi ja harvoin mitään näitä kertakäyttönaamioita ostankaan. Myös DIY-kangasnaamiot ovat edelleen korkkaamatta... YR salisyylihapponaamio on vähän turhan heinäinen ja kuivattava makuuni, mutta tavoitteena on kulutella tämä vaikka verenmaku suussa ensin ja avata savipussi vasta sitten. Alakuvan porukka saisi siis kadota taivaan tuuliin, mutta muuten kuorinta- ja naamiovalikoima saa olla tällainen. Tässä kategoriassa tykkään pienestä runsaudesta. Kehtaanko edes sanoa, mutta ihonhoidolla läträäminen, kesäinen perjantai- tai lauantai-ilta ja pari ihanaa kylmää... Ah! Soon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti