sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Jemmat 9/14: Sekalaiset hoitotuotteet


Näitä en enää edes laske kosmetiikkakokoelmakseni. Alapää-, apteekki- ja perusvoidetyyppiset tuotteet saattavat toisinaan vilahdella haalinnoissa ja tyhjissä, mutta näiden shoppailu ei ole enää ongelma, jota tarvitsisi tarkkailla ja kontrolloida kirjanpidolla. Tykkään vaan mainita hyviä tai huonoja tuotteita ja rutiineja. Kuukupin ilosanomaa elämän helpottajana ei voi liikaa korostaa, joten sille käyttämäni yläkuvan happamat pesunesteet ansaitsevat kunniamaininnan. Lactacyd on nykyään mukavan geelimäistä eikä karkaa ja Luneten eukalyptuksinen putsari on myös hyvä. 




Nämäkin poistin listauksesta, mutta jokin hierontaan sopiva öljy, ohut perusvoide sekä paksu suojaava voide minulla tulee aina olemaan. Ihan tätä määrää en tarvitsisi, mutta vuosien varrella kertyneet toki koitan kuluttaa oikeasti käyttämällä, jos vaan kerkeän ennen vanhenemistaan. 

Weledan synnytykseenvalmistautumisöljyä kokeilin varsinaiseen tarkoitukseen aikanaan pienen kuurin, mutta enpä tiedä, auttoiko. Repesin joka tapauksessa sisäpuolta myöten ja sekin parani nopeasti ja kunnolla itsestään, joten en nyt kauheasti omasta kokemuksesta pelkäisi ja varautuisi tämmöisillä tököteillä ja erityishieronnoilla. Tämä onkin nykyinen selän- ja jalkojenhieromisöljymme. Aqualan L ja Humektan kelpaavat molemmat samaan matkamonikäyttöön, joten niitä riittää jatkossa 1 kpl jompaakumpaa. Samoin Dermosilin Extra Vitamin E, Extra ja Runasas hoitovoide 60 % vastaavat toisiaan ja 1 kpl riittää. Eucerinin Youtubessa hehkutettu Aquaphor oli minusta vain ylihypetettyä vaseliinia, joten nyt kun se on loppu, käytän mieluummin taas vanhaa kunnon Bepanthenia ja siitä on paljon enemmän näkyvää ja tuntuvaa hyötyä iholle.

Mutta tässä siis viimeisen kerran jemmasarjassa tällaisia tuotteita. Shoppailu- ja jemmailuhimoni on jo niin hyvin lieventynyt, että voin laskea hammastahnan, käsisaippuan, WC- ja kuukautistuotteet, tällaiset yleisvoiteet ja osittain jopa käsivoiteet nykyään ihan kodin perusostoksiin! 

2 kommenttia:

  1. Se tunne... kun tulee juuri apteekista kotiin, avaa Bloggerin, näkee tämän ja muistaa, että totaalisesti unohti ostaa kuukupinpesunestettä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nöyyy! :D Tunnistan saman, että jotenkin apteekkiin menoja koittaa keskittää eikä rampata koko ajan. Vaikka mullakin 3 apteekkia ihan lenkkeilyetäisyydellä.

      Poista