maanantai 25. toukokuuta 2020

Jemmat 10/14: Aurinkotuotteet



Kasvoja olisi todella tärkeä suojata auringolta, mutta tukkeutumistaipuvaisen ihon kanssa olen todennut mieluummin vaikka istuvani varjossa kuin käyttäväni useimpia aurinkovoiteita. Jemmoistani löytyi viimevuotinen Nivean SPF50, josta en muista mitään. 

Ostinkin muutaman lupaavalta kuulostavan yksilön lisäksi testiin, sillä tänä vuonna otan asiassa itseäni niskasta kiinni. Ainahan huonot voi käytellä vartalolle käden käänteessä. Dermosilin itseruskettajanäyte ei saanut minua edelleenkään innostumaan itseruskettamisesta. Lieracin puikko on ensimmäinen sy-aurinkovoiteeni ja kertakokeilulla ainakin ihan miellyttävä tuttavuus. Vichyn tuubivoide oli valitettavasti lupauksistaan huolimatta hyvin perinteinen erikeepperi, toivotaan suihkeen osoittautuvan paremmaksi. Ehkäpä sitten voidetta tulisi lisättyä myös kasvoihin päivän mittaan.



Vartalon aurinkovoiteitakin oli jäänyt aika hintsusti yli, lasten Niveat tulee kulumaan varmasti jo ennen juhannusta pois. Tilalle aion ostaa jotakin kotimaista fysikaalista suojaa ainakin lapsille, saa nähdä mistä keksin innostua itse. Jotakin ylellistä ja helposti palavalle sopivaa saa suositella! Mielellään fysikaalinen suoja hyvällä tuoksulla, mutta en tiedä onko sellaista olemassakaan vai onko ne kaikki tylsiä apteekkikamoja. Dermosilin rusketusmaista hohdevoidetta aion käytellä sääriin ja nyt myös käsivarsiin ja dekolteelle. Turha tällaisia on vuosikausia pelkkään minimaaliseen juhlakäyttöön hillota, varsinkaan kun tänä kesänä tuskin paljoa juhlien vaaraa on.




Tilasin vielä Dermosilin bonuspisteillä minikokoisen vaaleamman hohdevoiteen. Siinä on ihana mustaherukanlehden tuoksu! Kasvojen suojaamiseen hommasin myös YR:n Anti-shinen, mutta kokeilun haaleuden perusteella en edes halua tietää, millaista on tämän versio, jossa kiiltoa ei ole edes yritetty vähentää... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti