torstai 21. toukokuuta 2020

Jemmat 6/14: Vartalon arkituotteet




Tässä aika monta saippuapalaa, mutta itse asiassa vain aloitetut ja yhdet varakappaleet kumpaakin pesutilaani kohden. Tietysti se mustasaippuakin pitää muistaa, mutta ehkä tuo Infinitan suolakimpale ei ihan samalla tavalla ole laskuissa..? En vaan ihan usko sen pesevään voimaan samalla lailla kuin kunnon vaahdon. Mutta katsotaan. Joka tapauksessa nuo tavalliset saippuat kuluvat koko ajan ja varaston määrä tuntuu ok:lta.




Vartalovoidetta ja dödöä mulla oli pitkään vain yhdet. Normaalisti dödönkin tekisin itse purkkiin, mutta nyt satuin saamaan anopilta tuliaisiksi juuri soveltuvan tuotteen, joten käytellään pois, vaikken itse tätä tulekaan korvaamaan. Hannah Louise Postonhan se siellä taas taustalla, suosittelen tutustumaan, jos ette jo seuraa häntä Youtubessa!


                                        

Nyt vartalon rasvaus on muodostunut niin säännölliseksi, rutiininomaiseksi ja miellyttäväksi toimeksi, että ostin Citymarketin alekorista jossain blogissa kehutun Lumenen Harmonia-vartalovoiteen ja Dermosilin Body & Mind-voiteen. Apteekin A-Derma-pumppu onkin jo kulunut viimeiseen kolmannekseen, joten näiden korkkaamiseen ei kauaa mene.



Käsivoidevuori on enää pieni maaston epätasaisuus verrattuna esim. näihin aikoihin  tai vielä syksyynkin. Ja ACOhan tästäkin joukosta on jo poissa. Ja OPI:n kevyttä minivoidetta en tule korvaamaan. Siinä on liian voimakas hajuste nykyiseen makuuni, enkä tarvitse päivän mittaan voidettakaan nykyään. Käytännössä siis 1+1 riittävät mulle ja olen aika lähellä sitä jo. Kotona pidän ja kuljetan koria koko ajan lähellä, joten yksi voide kotiin riittää, jos vaan koostumus on oikea 24 h käyttöön. Koko perheen käyttöön hommasin Dermosililtä kevyttä pumppurasvaa, mutta sitä en aio enää laskea omiin kosmejemmoihini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti