sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Varastotilanne: käsi- ja jalkatuotteet


Käsivoiteet on pursuilevin tuotekategoriani tällä hetkellä. Kuvassa näkyvien lisäksi omistamani lähes puoli litraa paksuja yleisvoiteita on käytännössä käsivoiteita ja töissä on vielä täysikokoinen Dermon ekokäsivoide ja minikokoisen TBS Vanilla Chain jämät. Ja tosiaan vasta tällä viikolla annoin 2 TBS:n miniä pois... Hiukkasen ahdistaa ja hävettää nämä lukuisat rasvat, mutta sentään kaikenmaailman ihme kynsinauhahoidot ja käsikuorinnat jne. olen älynnyt heittää, kun en niitä ikinä jaksanut vaivautua käyttämään.

Mutta siis esitelläänpä nämä. Vasemmainen on vuosi sitten jemmaan hommattu CeraVe-apteekkikäsivoide. Jenkkiläiset kotirouvatubettajat ovat vannoneet CeraVe-ihonhoidon nimiin jo ainakin sen 10 vuotta, minkä minä olen YouTubea seurannut, joten pitihän sarjaan päästä tutustumaan. Ei vaan sillä hetkellä tullut tuota aitoa tarvetta pahemmin mietittyä, kun näköjään jo vuoden pärjännyt avaamatta tätä vieläkään. Dermosilin glyseriinirasva on mainio, ohut ja nopeasti imeytyvä, mutta erittäin kosteuttava. Tämä on pitkään ollut minun ja mieheni yhteiskäytössä, hajusteettomana ei ärsytä miestä ja illalla tv:tä katsellessa/tabletilla ollessa ei tahmaa. Ostan varmasti lisää, jos saan vielä varastot tyhjiksi tän tuotteen elinkaaren aikana.

Loput onkin sitten hajustettuja. ACO:n Rich-version taisin saada siskoltani lahjaksi. Tämä on kanssa sellainen imeytyvä, mutta kunnolla kosteuttava ja onkin nyt iltahetkikäytössä. Seuraava on lahjaksi saatu Aromas Artesanales de Antigua-merkkinen White Jasmine luxury hand cream. Jasmiinin tuoksu on aikasen jäätävä, joten todennäköisesti tämä irtoaa kokoelmastani aika kevyesti, jos tyttäreni kinuaa lisää kosmetiikkaa. Yves Rocherin kylkiäislahjana tullut Argan Rose-minikäsivoide on ihan ok, mutta myöskin potentiaalinen tytölle annettava. 




Jalkatuotteita on joskus ollut paljon enemmänkin, mutta myös näissä tein keväällä ronskia karsintaa monenmoisten suihkeiden ym. erikoisaineiden osalta. Freemanin vanilja-jasmiinijalkakuorinta on teholtaan ok, mutta kun se loppuu, en enää korvaa sitä vaan jatkan pelkän lasiraspini käyttöä jalkojen kuorimiseen. Freemanin eukalyptus-viikunarasva on näistä ainut jemmatuote. Katsotaan, korkkaanko tämän seuraavaksi vai käytänkö yleisrasvoja myös jaloille. Oikeassa reunassa oleva YR Nourishing foot cream nimittäin loppuu seuraavalla käytöllä, joten pitää miettiä. SpaTherapy-merkkiset kosteusnaamiosukat ostin viikolla hetken mielijohteesta. Käytän nämä varmaan joululomalla samalla, kun sen ainoan kertakäyttökasvonaamioni.




Myös jalkakylpyaineita on huomattavasti vähemmän kuin joskus. Nyt jemmassa on vain kaksi kerta-annostablettia (paikallisen nuorisopajan tekemä ja Yves Rocherin laventelisarjan) ja sekalainen kasa järkyttävän makuisiksi osoittautuneita teepusseja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti