perjantai 27. joulukuuta 2019

Haalinta


Mukava joulu on vietetty ja hommasinpa pitkästä aikaa muutaman mieliteon itselleni. Näyttää painottuvan kotikylpyläjuttuihin ja sellaisia hetkiä tulee kyllä pidettyäkin joka viikko. Oli ihan outoa ja ihanaa shoppailla, kun mopo ei karannut käsistä ja laskukin oli varsin kohtuullinen. Pulkkailimme joulupäivänä tyttärieni kanssa Tokmannille, josta nämä kaikki kuvan tuotteet ostin.

Ensinnäkin hommasin kauan pohtimani suolasaippuan. Minulla on taas tuttuun talviseen tapaan pari ihottumalänttiä, joita ajatellen tämän nyt sitten 7 €:lla ostin. Parin kerran kokeilulla ei ole taikonut hiutaleita vielä pois, mutta positiiviselta yllättäjältä vaikuttaa: tämä onkin ihan normihkosti vaahtoava tuote, ei mikään kova kivikide, kuten luulin. Kiva mieto sitruunainen tuoksu tässä Flow'n palassa.

Toisena sorruin epsom-suolaan. Teen taas säännöllisemmin jalkakylpyjä ja haluan tietää, onko amerikkalaisten kotirouvien hypettämä lihasrentoutus todellista tätä käyttämällä. Tämä puolen kilon pönttö maksoi jotain 8-9 €.

Vartalokuorintaa en meinannut enää käyttää, mutta nämä Pisara-merkin vegaaniset kuorinnat olivat vaan 3 €/ 2 kpl, joten sorruin. Ainoa kuorinta-aineeni viilentää voimakkaasti, mikä ei ole vetoisessa kellaripesuhuoneessa talvella kiva kokemus. Nämä siis tarpeettomia, mutta en kadu eivätkä tule jäämään pyörimään pitkäksi aikaa.

Viimeinen pussukka olikin sitten ihan täysi turhuus ja hullutus, mutta kokeillaan. 3 €:lla sai 20 kpl tabletiksi puristettuja kangasnaamioita, jotka mukana tulleessa kipossa turvotetaan kasvovedessä tai jossakin muussa hoitonesteessä. Kosteana tämän saa taiteltua auki kertanaamioksi. Katsotaan, jos vaikka tulee jotain näytteitä tai kyllästyttäviä kasvotuotteita, jotka täytyy kuluttaa pois normaalia nopeammin. Tai ehkä jotain keittiökokeiluja?

Mitä te olette joulunpyhinä saaneet tai hommanneet? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti