perjantai 27. joulukuuta 2019

Tyhjiä ja tarpeettomia


Vaikka äskettäin postasin varsin pieneksi käyneen meikkivaraston, onnistuin sieltä poistamaan täysin surutta vielä 7 meikkituotetta. Vasemmainen Dermosilin huulipuna Retro oli vaan kuiva ja väärän värinen iholleni, joten saijonaarasta sille. Maybelline Fit Me-peiteaine oli myös aivan liian vaalea ja keltainen, enkä harrasta mitään Youtube-kasvomuotoilua, jossa tämän ehkä olisi saanut käytettyä pois. Clinique Superbalanced-meikkivoide oli ikäloppu ja haisi alun perinkin liuottimelle, joten myönnän vihdoin, ettei tämä tule koskaan käytetyksi.

The Body Shopin meikkivoiteenvaalennustipat oli aikanaan ahkerassa käytössä, mutta nyt jaksan jopa panostaa oikean värisen meikkivoiteen hankintaan, joten nämäkin lähti tytön meikkileikkeihin. Benecos-kulmavahaa valitessa mietin, tuliko hommattua liian tumma tuote ja niinhän siinä kävi, ettei tätä voi käyttää mitenkään päin. Pitää vaan kiltisti hankkia se väritön versio. Clinique High Impact mascara oli pitkään mitäänsanomaton, mutta juuri kun jälki alkoi olla riittävän näyttävää makuuni, alkoi tämä kirvellä silmiäni vanhenemisen merkkinä. Sensain poskipuna oli ihan luottotuote sen ostaessani, mutta täytyy myöntää, ettei se enää kimalteineen ja kylmyytensä takia sovi minulle, kun en enää värjää tukkaani mustanruskeaksi.

Pitää katsoa, hommaanko uuden poskipunan vai riittävätkö aurinkopuuteri ja valopuuteri kasvoväreiksi. Huulipunista kutittelisi Dermosilin joulualesta palettimallinen lajitelma huulipunanäytteitä, jonka hyvinkin saatan hommata nyt kun omistan vain yhden huulipunan enää. Peiteainetta en varmaan hommaa tilalle, nykyinen meikkivoide saa riittää silmänalusillekin. Meikkivoidetta ja ripsiväriä jäi toimivat kappaleet tilalle, joten niitä en korvaa. Tippoja en korvaa, kulmavahan taas ehdottomasti korvaan.

Kauneuskokoelmaan jäi vieläkin vähän löysää, mutta josta en raaski luopua. Kumpiakin monoluomivärejäni vastaavaa aluetta löytyy minipaletistani, mutta haluan pitää kaikki edelleen, koska ne on vaan ne nappi-matchit mulle, eikä poistuneita sävyjä saa enää takaisin. Samoin sopivia meikkipohjatuotteita ja puuteria on reilusti, mutta en vaan raaski laittaa niitä tyttäreni sörsseleihin. Ripsenpohjustaja oli yllättävän toimiva, joten dumppaan sen vasta kuivumisen yhteydessä. Varalle ostettu kulmakynä saattaa joutua odottelemaan jonkin aikaa, mutta olkoon. Joka tapauksessa tila riittää mainiosti näille kaikille ja nyt jokainen tuote on sellainen, jota tiedän pystyväni sellaisenaan käyttämään.


Vain kaksi tuotetta on hiljattain tyhjentynyt. Käsisaippuoita en edes varsinaisesti laske omaksi kosmekseni, mutta halusin mainita Dermosilin lakritsikäsisaippuan tuoksun vuoksi. Tämä on sellaisen luomulakritsajauheen tuoksuinen ja vahva, enemmän salmiakkikossuinen kuin mikään herkullinen lakukarkki. Tämä näyttää jo loppuneen verkkokaupasta, mutta jospa tämä antaa osviittaa, jos pohdit vastaavaa käsivoidetta.

Niinikään Dermosililta kului loppuun Tyyni Sauna mask. Tämä on mainio paksu, sulamaton, valumaton ja aavistuksen kuoriva voidenaamio. Ostan perusversiota seuraavassa tilauksessa jälleen, tämä on vaan vertaansa vailla oleva vakkarini. Tämä pieni kausituote tuoksui kotisimalta, normaali tuoksuu enemmän kukkaiselta ja koivuiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti