keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Meikkipäivitys


Ajattelin alkaa tehdä aina päivityspostauksen, jos meikkimäärääni tulee isompia muutoksia. Meikkipussien ja vetolaatikoiden suojissa muhivat pienikokoiset tuotteet nimittäin pääsevät helposti ja huomaamattomasti kertymään. Haluan pysyä tilanteesta hyvin kartalla ja pysähtyä säännöllisesti meikkausasioidenkin äärelle, mitä ei pelkästään loppumisia odotellessa tapahdu.

Yllä näkyy harvennettu 17 tuotteen tämänhetkinen tilanne. Olen kuitenkin tilannut pari juttua lisää, mitkä ovat vielä matkalla. Nyt heitettyäni turhat meikkipohjatuotteet huomasin, että lomapäivinä tuli herkemmin tartuttua meikkeihin, kuten tykkäsin ennenkin tehdä. Se kokonainen turha meikkivoide, jota en halunnut käyttää, mutta jonka hukkaan valuminen aiheutti syyllisyyttä, oli estänyt koko meikkaamiseen ryhtymistä.


Tässä vielä tämänhetkinen ajatukseni tarpeellisista versus ylimääräisistä tuotteista. Kiillonpoistopaperia haluan pitää 2 pkt, ettei tarvitse purkaa käsilaukkupussukkaa kotona freesailua varten. Meikkisutien pikaputsari on osoittautunut hyväksi jopa meikkipohjasudeille, joten olen lämmennyt sillekin. Meikkivoide ja irtopuuteri ovat nyt hyvät ja niihin pääsee heti tarttumaan ilman turhia valintoja tai värin säätämistä. Contour-aurinkopuuteri-valoväri-trio on hyvä ja käytän sitä poskipunana ja luomivärinä. Tosin aion jossain vaiheessa hommata myös oikean poskipunan, vähän vieraalta pelkkä aurinkopuuterilla värin luominen kasvoille tuntuu.

Ainoa huulipunani on ihana, muttei yksinään riitä minulle valikoimaksi. Olenkin tilannut tälle seuraa. Ripsivärin vaihdoin juuri, mutta tilasin silti jo uuden varalle. Tämä on yksi niitä tuotteita, joita kuluu niin tasaisesti eikä edellisen kuntoa voi aina ennustaa, että on ihan kiva pitää avaamaton aina varalla. Kulmakynä veteleekin viimeisiään. Arvon vielä, hommaanko kokeiluun värittömän kulmavahan vai pärjäilisinkö saippuakulmaharjoittelulla. Luomiväripaletti riittää juhlalookin tekoon, tykkään samasta iänikuisesta kulta-pinkki-violetti-yhdistelmästä. Arkiluomivärinä tosiaan riittää toistaiseksi tuo matta contoursävy kasvopaletista.

Oikeanpuoleinen kasa on sitten niitä, joiden loppumista odotan ja joita en varmaankaan korvaa. Meikkipuuteri on vähän ekstra, vaikkakin toimiva. Guerlainin finishing powderia en varmaan korvaa, samaten tuskin irtopuuteria. Kunhan kaikki nämä meikkipohjani ja puuterini loppuvat, aion siirtyä mineraalipohjaan. Varakulmakynä pääsee suht pian käyttöön ja ripsipohjuste tulee kuivumaan ja heitetyksi aikanaan. Kaksi monoluomiväriäni herättävät edelleen sentimentaalisuutta ja saavat siksi jäädä.

2 kommenttia:

  1. Kun näitä sun varastotilanteita katsoo, niin en voi tuntea muuta kuin suunnatonta kateutta. Mulla on itselläni edelleen ihan liikaa tavaraa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä tätä on edeltänyt niin monta roskiin heitettyä max. puoliksi käytettyä purnukkaa, etten halua edes ajatella... ja vuosikymmenen ajatustyö. Ja varmaan nelinumeroinen summa palanutta rahaa :’D

    VastaaPoista