keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Tavarataivaassa


Tuli joululoman kunniaksi käytyä vähän shoppailemassa (useaankin otteeseen) ja lisäksi sain muutaman kosmejutun. Mutta kaikki oli tarpeellista ja hankintalistalla, eivätkä nämä kaduta ollenkaan. Yllä luontaistuotekaupasta 13,30 €:lla ostettu 500 g savipussi. Aion tehdä jatkossa savinaamiot itse tämän avulla annos kerrallaan. Kutkuttelisi kokeilla tätä myös hiusten pesuun, kunhan avaan tämän ja tuote tulee tutuksi. Sorruin myös 5 € korissa olleeseen Laveran 200 ml vartalovoiteeseen, sillä tiedän nämä hyviksi ja nyt öljyn loputtua olen tosi innoissani pitänyt säännöllisestä rasvauksesta kiinni.



Kävimme tyttöjeni kanssa sukulaisissa ja yhdellä heistä oli itselleen sopimattomiksi todettuja tuotteita jaossa. En kahminut koko kasaa, vaan otin nämä kuivan ihon 400 ml vartalovoiteen, rohtuneen ihon salvan (4 ml) ja hiuspuuterin (100 ml). Tulevat käyttöön ja pian.



Nämä olivat omia ostoksiani. Halusin finishing powderille erillisen sudin, johon käyttöön hommasin Ecotoolsin Full powder-nimisen. Tämä on hyvän ja pehmeän tuntuinen sekä toimii käytössä. Halusin myös toisen poskipunasudin vinoonleikatun ohelle ja Real Techniques 400 Blush brush lähti mukaan. Molemmat uudet sudit ovat pyöreäpäisen mallisia, maksoivat n. 15 €/kpl ja tykkään kovasti. Ostin myös 9 €:lla pieksämäkeläisen Elsanna-merkin ihanankirpeän Sitrus-shampoopalan. Tämäkin oli listalla, koska edellinen on jo ohueksi kulunut, enkä halua olla pelkän pulloshampoon varassa.

Tällä reissulla nuuhkin siskoni kanssa muuten Sol de Janeiron hypetettyjä Bum bum Creamia ja Copacabana-voidetta. Aikas jänniä kyllä olivat, Bum bum tuoksui hieman partavesimäiselle ja Copacabana leffapopcornille! Ostan varmasti vielä joskus tuon jälkimmäisen, Bum bumin hype oli mielestäni hiukan ansaitsematonta.


  

Tässä sitten viimeisin haalintani: Silk'n-merkkinen ledivalollinen meikkipeili (69,90 €). Sain tämän puoliksi mieheltäni joululahjaksi, puolet maksoin itse. Ah, tämä viimeistelee oman meikkipöytäni, joka on kodin keitaani. Tämän voi ladata ja käyttää langattomana, mikä on hyvä, sillä meikkipöytääni lähin pistorasia on liian kaukana johdon yltää. Peilin saa nostettua jalustasta myös käsipeiliksi ja siinä on keltainen luonnonvalo ja sinertävämpi kylmä valo. Toinen puoli on normaali ja toinen suurentaa viisinkertaiseksi.

Näiden kaikkien lisäksi tehtiin vielä sukulaisporukalla Dermosilin tilaus, josta muutamat tuotteet on minullekin tulossa. Jotenkin mulla on silti näistä monesta haalintakerrasta huolimatta levollinen ja tyytyväinen olo. Kaikki tuotteet oli harkittuja ja huomasin myös sekä verkkokaupoilla että kaupungilla osaavani aiempaa paremmin miettiä tuotteen käyttötarvetta sekä etukäteen listaamalla että itse ostotilanteessa listaa esillä pitämällä. Epävarmassa tilanteessa jätin myös oletuksena varmuuden vuoksi ostamatta, kun ennen ehkä olisin samanlaisessa tilanteessa varmuuden vuoksi ostanut. Eli ehkä ennen jotenkin ajattelin, että on ikävämpää menettää jokin ihana kosmekokemus ja siksi herkemmin ostin, nyt taas ajattelen herkästi, että se saattaa kuitenkin jäädä ikävästi kotiin pyörimään tai edellistä on vielä niin paljon jäljellä, ettei kannata ostaa nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti