lauantai 11. tammikuuta 2020

Varastotilanne: hiusten viimeistely


Olin unohtaa muutaman tuotekategorian postauksen kokonaan. Ja se kertookin siitä, miten aktiivisesti käytän niitä tuotteita :D Kuivashampoita ja hiusten kohottajia ei oikein mene nykyään(kään), osa näistä on tosi vanhoja. Dermosil Good Hair Day kuivashampoo on ihan ok peruskuivis, mutten vaan tule nykyään tarvinneeksi sitä. Aiemmin meillä oli sauna pitkään pois käytöstä ja värjäsin hiuksiani, joten tuli pidennettyä näillä pesuväliä, mutta nykyään saunomme lähes joka päivä, joten pesen hiuksiani.

Cittarista käsilaukkua varten ostettu REF Dry shampoo lienee vielä avaamaton, en ainakaan muista siitä mitään. Alekorista löydetty Essence Ready, steady, Summer! instant refresh dry shampoo powder mulla on varsinaisesti tällä hetkellä korkattuna. Tämä ja Dermo tulee varmaan vuoden mittaan hiljaksiin käytettyä. Kun pelkkä REF on jäljellä, kokeilen varmaan omatekoisia versioita ja ostan Rahuan öky-ekokuiviksen, jos ne eivät tyydytä.




Kolme laitimmaista sirotehiuspuuteria on kaikki jostain n. vuosilta 2013-2015. Tämmöisten vanhenemista en kuitenkaan pelkää, joten olkoot toistaiseksi. Klippoteket on mulla tällä hetkellä auki ja pitäisikin ottaa se esille kampauspöydälle. Aloin loman jälkeen heräämään viideltä, että saan omaa aikaa aamuihin, niin voisin alkaa laittaa hiuksiani edes vähän arkisin. Aamuisen hiuspuuterin pöyhiminen työpäivän mittaan antaa ainakin mun karheassa hiuksessa volyymiä joksikin aikaa. Four Reasonsia mulla on joskus ollutkin, joten adoptoin tämän sukulaismiitissä.


Hiuslakkoja on ihan mukava valikoima. Käsilaukkukokoinen tymäkkä Osis+ Session 3 harvoja juhlatilaisuuksia varten ja arkinen Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume kelpaavat käyttötarkoituksiini. Dermolla lähinnä taltutan hiuspuuterin, kuivashampoon tai talven aiheuttamaa sähköisyyttä.

Hiuspuuterit ja kuivashampoot ovat tiukassa hankintapannassa ja niiden määrä tympii. Onneksi ovat edes melko pieniä pakkauksia. Hiusasiani ovat retuperällä, mutta ei se tuotteita haalimalla korjaannu vaan oikeasti raivaamalla aikaa niiden käyttämiseen ja käytön parempaan opetteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti