lauantai 11. tammikuuta 2020

Loppuneita


Nytpä ei ole tullut kuin tehtyä tasaisesti niitä samoja rutiineja, joten loppujiakaan ei ole nyt hurjaa tahtia tullut. Melkein kaikki tämän postauksen tyhjenemiset tuli samalla hemmotteluhoitokerralla. Ainoastaan Clarins Men Super Moisture Balm-kasvovoide tyhjeni kroppaa rasvaillessa. Tämä oli miehen jemmoista saatu jämä, itse joskus hänelle ostin, mutta ei ollut ollut mieleinen. Ihan hyvä merellinen ilmattomaan pumppuun pakattu paksuhko voide. Tämäkin on yksi muisto mun shoppailuhulluudesta: ostelin lahjoiksi kosmetiikkaa myös ihmisille, jotka eivät siitä perusta, mutta pääsinpähän itse shoppailemaan...

Ja sitten se Dermosilin Detox Bubble Sheet Mask. Annoin sen olla 5 min, eikä tullut sitä punoitusta yhtään, mitä aiemmin olen saanut Dermosilin happotuotteista. (Tosin yksi taisi ainakin olla sellainen koko yöksi jätettävä naamio.) Kiristävän kuivuuden tämä kyllä teki, en muista mitään erityistä detoxattua hehkua kylläkään.


Pussin lisäksi tuli vielä kaksi eri roskaa, tuo vaahdotusverkko, joka oli sellaista lasten joustavaa tyllihamematskua ja sitten itse kuitukangasnaamio. (Sattuipa muuten osuvasti oksankohta tuohon kuitukankaan silmäreikään.)


Tuoksu oli ihan ok ja sellainen miedon pyykkiaineinen ehkä, mutta en kyllä tätä 5,50 € maksaisi enää toiste tästä. Toisilla tämä ei ole vaahdonnut, mulla kyllä oli jo pussi ihan pullottava ennen avaamista ja tällainen älytön 2 cm kerros sitä vaahtoa lopulta oli! Tytöt vaati, että otetaan kuva musta tää päässä :D Tää vaahto vielä jotenkin "eli" ja tuntui lisääntyvän vaikutusaikana, mutta ei kai varsinaisesti valunut. Never again joka tapauksessa.


Samana iltana tehty jalkahoito sen sijaan oli ihan miellyttävä kokemus. Yves Rocherin laventelinen jalkakylpytabletti oli tuttu ja hyvä, joskaan ei mitenkään kosteuttava tms. Naturel Spa Therapy-merkkiset kosteutussukat Tokmannilta oli kanssa kivat. Nämä repäistiin nilkan yläreunoista katkoviivaa pitkin erilleen, jolloin kumpikin sukka aukeni. Siisti ja helppo käyttää, muistelisin, että muut joita olen kokeillut, vaatisivat sakset avaamiseen. Pussi pysyi myöskin kuivana, koska sukat eivät valuneet ainettaan pussiin ennen avaamistaan. Nestettä oli vähäisempi, sopiva määrä. Tuoksu oli kiva persikkasaippuainen ja kosteutti oikeasti olematta rasvainen. Voisin hommata kumpaakin uudelleen, kylpypore oli euron, sukkien hintaa en muista, mutta tuskin montaa euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti