sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Loppujia



Oon ihan täpinöissäni vartalovoiteen käytöstä. Ihan odotan sitä illan hetkeä, kun on sen aika! En olisi kuunaan uskonut, että tähän pisteeseen päästään :D Parilla rasvauskerralla sainkin 4 miniä tyhjäksi, näissä ei ollut juuri mitään jäljellä.

Dermosilin ikääntyvän/kuivan ihon Skin Comfort Täyteläinen vartalovoide oli nimestään huolimatta raikkaan kasvin tuoksuinen ja hyvin levittyvä ja imeytyvä. Ei silti ehkä niin erikoinen, että lisää tilaisin. Orionin perusvoiteet Aqualan L ja Humektan ovat tuoksuttomia ja sieltä kevyemmästä päästä, mutta liian tylsiä kokovartalokäyttöön. Mutta toki jos vaikka tuoksuille allergisoituisin, niin nämä kelpaisi silloin kyllä. The Body Shopin Vanilla Chai-käsivoide tuoksui huumaavasti vaniljalle ja kardemummalle, mutta mitäpä tätäkään jemmaamaan, varsinkaan kun harvemmin reissun päällä nykyään edes olen, saati että siellä kerkeäisin kaivella minikäsivoidetta käyttöön.



Sittenpä loppuikin viimeinen varsinainen savinaamioni, Freeman Sparkling Pear Pore Cleansing mask. Tätä ei taida enää olla myynnissä, mikä on sääli, koska tämä on hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Tuoksu ja väri olivat ihan kuin irtokarkkihyllyn Napero-karkkien vihreät :D Yksi puhdistava hiilinaamiotuubi vielä löytyy ja saatan kyllä sen rinnalla korkkailla jo sen pussisavenkin.

Yllättäen tulinkin käyttäneeksi loppuun myös Livboxista tuhat vuotta sitten saadun Bonacure Miracle Oil-hiusöljynäytteen. Pitkänpuoleisiin hiuksiini tällaisella silottavalla aineella ei saa jätettävänä hoitona kuin liikaa raskautta. Pesua edeltävänä naamiona tämä toimi kuitenkin mainiosti, myös tarpeettomalta tuntuneen saunahunajan seassa. Ei polttanut hiuksia saunassakaan eikä valunut hunajan kanssa tai itsekseen. (Käytin pyyheturbaanin sisässä.) Vastaavaa öljyä on vielä normikoko jemmassa, joten harjoitus jatkuu ja luultavasti hunajan loputtua kokeilen öljyä hiusnaamioksi myös saven sekaan tai johonkin keittiökaapista löytyvään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti