keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Loppuneita ja alkavia


Sain myös pari ikuisuustuotetta ja yhden uudemman loppumaan. Clarins Daily Energizer Cleansing gel oli viimeinen ennen äitiyslomia ostettu kasvoputsari ja loppui nyt viimein. Tämä oli ihan ok:n tuoksuinen, hieman kukkainen. Tämä ei kuitenkaan poikennut laadultaan muista tavisputsareista mitenkään, joten en kyllä ostaisi enää uudelleen tätä. Nyt onkin sitten mustasaippua aamukäyttöön ja Lumenen balmiputsari iltakäyttöön ja molemmat viime kesänä ostettuja ja tuoreita. Niille ei myöskään ole jemmassa tarpeettomia varakappaleita, enkä koe poltetta ostaakaan. Tämä tilanne se on luksusta enemmän kuin joku Clarinsin merkki!

Herbinan Mango Spa-kauneusöljy oli myös joku muinaismuisto todennäköisesti Livboxista. (Kyllä, ajalta, jolloin BetteBoxin nimi oli Livbox.) Tämä oli kuivaöljytyyppinen, eikä sen käytöstä ollut sanottavaa hyötyä iholle. Mutta ihan siedettävän miedon mangoinen tuoksu ja tulipahan käytettyä pois pyörimästä. En kyllä kaipaa enää tilalle ihoöljyjä ja aloittamani voiteella rasvaus on kyllä tuntunut paljon mielekkäämmältä ja olen hoitanut sen säännöllisemmin, kuin tuon öljyn käytön.

Yves Rocherin tilauslahjana tullut Comme Une Evidence-hajuveden suihkugeeliversio oli ihan hyvä ruusuinen ja hiukan savuinen tai puinen voimakas tuoksu. Mutta en minä tykkää enää suihkugeelin käytöstä. Palasaippua on niin paljon näppärämpi. Avasin tämän tilalle suihkuöljyn, jossa nyt on edes jotakin mieltä, mutta saa nähdä, koenko sen tarpeelliseksi edes nyt talvella vai jääkö sekin säännöllisen rasvauksen takia turhakkeeksi.

Aion tänä alkaneena vuotena pitää bullet journalissani kahta kosmetiikkaprojektia tai -kirjanpitoa, joista aion jossain muodossa turista myös täällä blogin puolella. Ensinnäkin olen listannut kaikki nuo tuotteet, jotka oli minulla olemassa viimeistään 31.12.2019 ja seurailen, mitä vauhtia saan ne kuluteltua pois. Lisäksi kirjaan vuoden 2020 puolella saamani ja ostamani kosmetiikat ylös, jotta tuotteiden määrä, tuoreus ja rahanmeno pysyvät säännöllisesti mielessäni, enkä siten mene niin helposti sokeaan ostosmaniaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti