sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Meikkipäivitys taas



Nyt ne mahtuvat tuohon meikkilaukkuun ja vetoketju menee kiinni! :) Eli vekslasin vähän kategorioita ja kyllä luovuinkin muutamasta asiasta.


Tässä tämänhetkiset kasvomeikkini. Päätin lakata laskemasta meikkisiveltimien pikaputsaria ja kiillonpoistolappuja enää meikkeihin. Ne ovat seksittömiä tuotteita, joissa en ole huomannut juuri eroa merkkien välillä ja joiden liikashoppailu ei ole minulle mikään ongelma, jota tarvitsisi enää seurata ja rajoittaa. Tästä kasasta hävisi myös avattu Sensai Loose powder tytölle meikkiharjoitteluun, joten nyt ei ole enää kasvomeikkien tuplakappaleita olemassa. Meikkivoide, setting powder, meikkipuuteri, kasvopaletti ja finishing powder ovat ihan käypä setti. Poskipunan olen kuitenkin nyt päättänyt hankkia, mutta vasta seuraavalla kerralla, jolloin pääsen kunnolla kivijalkakauppaan myyjän kanssa sitä "sovittamaan". Aion harkita ja nauttia siitä kunnolla, enkä tilata mitään postimyyntihalpiksia ja mahdollisesti sitten laittaa niitä heti epäsopivina kiertoon.



Lempiluomivärieni vanhuuden ja vanhaan juuttuneisuuden tajuttuani, declutteroin ne surutta tänään tyttäreni meikkisörssäilyihin. Jäljelle jäi ripsenpohjustaja, avattu ja vararipsari, viikolla loppuva kulmakynä ja sen varakappale sekä yksipannuinen vanhoja lempivärejäni sisältävä luomiväripaletti. Tässä ryhmässä ostoslistalle meni matta tai korkeintaan aivan hienoisesti satin ruskea luomiväri, jolla voisin tehdä tubettaja Stephanie Langen videoissa näkemäni raskaiden luomien häivytyksen. Olen kokeillut tekniikkaa ja mielestäni se sopi minulle, mutta contourpuuterini ei ole riittävän näkyvä juhlalookkiin. Jos kohta avattava kulmakynä osoittautuu käyttökelvottomaksi, ostanen jonkin pomadan enkä enää uutta kynää. Jos taas kynä on ok, ostan sen kylkeen vielä Benecosin värittömän kulmavahan. Näitä on 6, mutta pärjäisin 3:lla: ripsari, kulmatuote ja luomiväri.



Huulipuna ja -paletti riittävät toistaiseksi, mutta paletin oma sivellin osoittautui odotusten mukaisesti sudeksi. Liian pitkät karvat ja ne sojottavat jo tuppeen tunkemisen takia. Dior Addict Stellar shine on liian voidemainen ja leviävä, Dermosilit puolestaan turhan kuivakoita. Taidan ostaa helmikuulle suunnittelemallani shoppailuretkellä paremman, tupettoman sudin ja käytellä nämä loppuun. Panostan sitten mielesen koostumuksen ja täydellisen sävyn etsintään, kun oikeasti on punat lopussa. Arjessa tulee mentyä kuitenkin suurin osa ajasta huulirasvoilla ja sävyvoiteilla.



Tässä vielä jako käyttötuotteet vs. jemma-back upit. 11 + 2 = 13 kpl.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti