tiistai 26. toukokuuta 2020

Jemmat 11/14: Hiustenpesu



Shampoot tuntuu kanssa loppuvan tämän tästä. Kotimaisen Elsanna-merkin ihana sitruspala on tällä hetkellä ainoa shampooni ja vetelee jo viimeisiään kuvanottoajasta huomattavasti ohuempana. Ehkä Khadin saviputsari hillitsee kulutusta? Aion kokeilla tuota yrtti-savijauhosta kuumaan veteen sekoitettavaa putsaria ennen kuin pala loppuu, joten tiedän voiko sen varassa pärjätä vai teenkö heti palashampoohankintaa ohelle.




YR:n iki-ihana vadelmaetikkahuuhde on lempihoitoaineeni, vaikka maksaakin 10-20 €/150 ml. Kuvan oton jälkeen sain sitä vielä yhden pullon ja 50 ml:n minin kaupantekijäisiksi. Vadilla (joka muuten on Cailapin kompostoituvaa sarjaa) on Carita Cosmetiikan Helmi-pala, joka on riittoisa ja hyvä hoitoaine normaaleille hiuksilleni. 




Lapset eivät tykänneetkään kuivan tukan hoitosuihkeesta, joten laskin sen takaisin omiin jemmoihini. Täysin turhake, mutta silloin tällöin kuivashampoopäivänä laitan latvoihin tätä Batistea. Tulee käytettyä hitaasti loppuun, enkä osta uutta tilalle. Glissin hajuvedentuoksuinen jätettävä suihkehoitis on satunnaisessa käytössä ja myöskin aika turha itselleni. Nykyään ymmärrän onneksi olla ostamatta jemmakappaleita näille, jotka kuluvat h-i-t-a-a-s-t-i. 

Orofluidon öljyä käytän välillä pre-shampoo-hiusnaamiona, mutta annostelua en ole vielä oppinut. Käytän aina vaan liikaa, enkä meinaa palashampoolla saada tätä pois tukasta pariin päivään. Mutta on siis erittäin ravitseva ja hoitava tuote. Sain mininapin Dermosilin arganöljynaamiota tilauksen mukana, joten saapa nähdä, innostunko jälleen teollisista hiusnaamioista. Rohkenen epäillä, sillä hiusten hoitaminen on minulle edelleen pakollinen paha, josta sluibailen mahdollisimman vähällä vaivalla. Näiden loputtua varmaan olen ilman tai sen pari kertaa vuodessa innostuessani voinen kokata keittiökaapin antimista jonkin tökötin hiuksia varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti