sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Varastotilanne: päivittäinen kasvojenhoito




Nyt, kun jemmoja on vähemmän kuin koskaan, tulee kasvojen ihoa hoidettua enemmän kuin koskaan. Tästä on muodostunut oikein ihana päivien kohokohta! Pinkki kangasmakkara on hiuspanta, jonka avulla kääräisen aamuin illoin lettini veke ihonhoitohetken ajaksi. Tuo on yli 10 cm leveä, joten vaikeasti ponnarille yltävä polkkatukka on juuri näppärä tunkea tiiviisti tuon alle. Metallirasiassa on itse tekemiäni kestovanulappuja. Materiaalina flanelli ja vauvaharso, ne eivät ime tuotetta hukkaan. Jotenkin noista on kumminkin ylellisyys kaukana. Saatan jatkossa kasvovedestä riippuen luopua noiden käytöstä ja läpytellä tuotteen suoraan käsillä naamaan. Myös suihkeiden suosiminen voisi olla vaihtoehto ja varsinkin, jos löytyisi joku itse miksattava ekoresepti.



Tässä sitten niitä tuotteita. Poispestävinä tuotteina käytän iltaisin Yves Rocherin Pure Calmille-puhdistusöljyä, jos olen meikennut ja kakkosvaiheena Clarinsin Daily Energizer-puhdistusgeeliä. Jos en ole meikannut, vain jälkimmäistä. Aamuisin kerkesin alkaa käyttää tuota mustasaippuaa. Huomasin kuitenkin kantapään kautta, että tuo Lumenen puhdistusbalmi ei oikein sovikaan silmämeikinpoistoon, niin otin sitten sen aamuputsariksi koko kasvoille. Mutta tämän enempää ei jemmoja ole, joten kun tuo 2 cm Clarinsin putsarin pohjalta kuluu, otan varmaan Lumenen ilta-kakkosputsariksi ja nämä kaikki on siis käytössä aktiivisesti!


Tämä nelikko taas on se päivän timanttisin joukko. Näillä istahdan läträämään ja lätkimään sen uuden kauneuspöytäni ääreen kahdesti päivässä. Ideaalisti aamulla ennen kuin lapset heräävät ja illalla nukkumaanmenonsa jälkeen. Dermosilin Vitamin E-kasvovettä ja The Body Shopin Vitamin E essenceä sekä Whamisa Organic Flowers Lotion Double Richiä käytän kaikkia aamuin illoin, iltavoiteeseen lisään nyt tuota vasta hankkimaani Mossa Vitamin Cocktail-öljyä pari tippaa. TBS:n essenceä on pari cm pohjalla enää ja voi olla, etten osta mitään sen tilalle ainakaan automaattisesti. Mutta näitäkään kosteustuotteita ei ole jemmassa mitään avaamattomia enää. 


Silmänympärystuotteita on kanssa tasan 1 kpl, tuo vasemmainen sinivalkoinen Yves Rocher-geeli. Tässä on helmiäistä, mutta käytän sitä silti aamuin illoin. Olen huomannut, että sy-voiteen riittoisuus on kaikista hankalin ennustaa, joten aion ostaa uuden vasta sitten, kun tuo on turistettu ja aukileikattu ja kaivettu todistettavasti tyhjäksi. Haavelistalla on sitä paitsi kokeilla seuraavaksi Pirkan tai Lidlin versiota, joten saan kyllä hankittua uuden vaikka samana päivänä, kun tuo tyhjenee. (Mikä tässä maassa ja ajassa koskee kyllä tarkemmin ajateltuna mitä tahansa oikeasti tarpeellista kosmetiikkaa.)

Loput onkin sitten huulirasvaksi laskemiani tuotteita: Lumene Lip perfector balm, Hydracolor sävyssä 44, Benecosin vadelmahuulivoide, O'Keeffe's Lip Repair ja ainoa avaamaton Weleda Skin Food lip balm. Lumenessa ja Hydracolorissa on hienoinen sävy, mutta lisäilen työpäivinä näitä ilman peiliä siirtyessäni paikasta toiseen, joten jompikumpi näistä fiiliksen mukaan on aina ulkotakkini taskussa. Väritön Benecos asuu kauneuspöydällä ja kuuluu ihonhoitorutiiniin ja O'Keeffe's on kotona korissani, jossa säilytän puhelinta, pädiä jne. aina lähellä. Kun on kolmekerroksinen talo, niin ei viitsisi koko ajan rampata yksittäisiä tavaroita etsimässä laajalta alueelta, vaan käytän tuota koria ikäänkuin käsilaukkua ulkona. Mutta ihan oikeasti tuossa on nyt kuvattuna kaikki päivittäisihonhoitoni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti