lauantai 23. marraskuuta 2019

Noin viikon loppuneet


Tässäpä ainut loppuja, josta jäi kuvattavaa jäljelle. Tämä Tokmannin alekorilöytö Fair Squared Coconut Body Scrub oli kyllä eettisesti ja hinnaltaan tyydyttävä (Reilua kauppaa, vegaaninen, Natrue-sertifioitu, halal ja 5 €/ 150 ml). Käyttökokemus sen sijaan oli niin tylsä, että ei jää ikävä. Tuoksu oli vähän savinen ja miedosti kookoskuituinen, ei kovin hyvä. Koostumus oli löysää ja voidemaista, ikävän harmahtavaa. Kuorintatehokin vain 7+. Saippua ja pesusieni ajaisivat saman asian, sillä ei tämä ollut edes sitä kosteuttavan kalvon jättävää lajia.

Toinen varsinainen loppuja oli J.R. Liggett’sin jojoba-piparminttupalashampoo. Hyvin pesevä, ehkä vähän kuivattikin päänahkaa. En näe tätäkään mitään syytä hommata lisää, etenkään iHerbistä tilaamalla rapakon takaa.

Loput jemmasta vapautetut olikin sitten pikkujoulujen uhreja. Nämä olivat minulla meikinkorjailua varten mukana, mutta käsilaukkuni kärsi ällöttävän nesteytyksen ja sääilmiön, joidenka jäljiltä en viitsinyt ruveta yrittämään pelastaa ja kuivailla jotain 5+ vuotta vanhoja jämiä. Heitin siis roskiin ainoan kajalini (Cliniquen esiinkierrettävä musta kynä), ainoan huultenrajauskynäni (Yves Rocherin puhdas punainen automaattikynä), ainoan punaisen huulipunani (Estée Lauderin mini), Shiseidon kiillonpoistopaperivihkon, TBS:n Mountain Atlas rose-minihajuveden ja pikkupullon Elnett-hiuskiinnettä. Ei silti harmita yhtään noiden kohtalo, enkä aio rynnätä ostamaan heti uusia tilalle. Käytin noita muutenkin tyyliin vain kerran vuodessa, joten ehkä ennen seuraavia juhlia kerkeän sitten hommata uudet. Kajalia en ehkä silloinkaan, mutta punaiset huulet kyllä haluan vielä joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti