sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Viikon loppuneet


Mukavasti oon taas saanut loppumaan juuri niitä sellaisia tuotteita, joille ei tarvitse korvaajaa etsiä. Ikivanha The Body Shop Nutriganics-kasvovesi oli salisyylihappoineen minulle hiukan tuju. Monesta  iholle jäävästä salisyylihappotuotteesta olen saanut jäätävän punoituksen pärstään, tästä onneksi ”vain” kihelmöintiä nenänpieliin. Nyt lähti käyttöön varaston viimeinen kasvis, Dermosilin maitomainen Vitamin E. Jännä nähdä, pärjäänkö sillä vai onko joku putsaavampi ja supistavampi kuitenkin sekaiholle talveksikin hommattava.

Cien Aqua Moisture cream on monen kehuma muutaman euron Lidl-rasva. Itsekin käytön aikana kelpuutin sen ihan, mutta nyt Whamisaan vaihdettuani huomaan, että se oli kyllä tämä Cien,joka aiheutti pikkufinniä ja tukkeumaa iholle jatkuvasti. Sinivihreä geeli oli merellisen halpistuoksuinen ja hiukan lähmäinen.


Balmainin minihoitoaine tuli hommattua saman linjan shampoon kanssa vain siksi, että paketissa tuli myös minikokoinen Texturizing salt spray. Mikään ei ole ollut mitenkään hypen arvoinen, varsinkin tämä kevyt hoitis oli kyllä niin geneerinen kuin olla voi. En näe mitään syytä maksaa Balmainin hintoja näin taviksista tuotteista.  Ehkä tuoksu on vähän parempi kuin jossain got2be:nvastaavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti