lauantai 9. marraskuuta 2019

Varastotilanne: vartalonhoito


Vähän on jotain ylellisyyksiäkin vielä jemmassa. Lushin Fairy dust ja WiseWays Herbalsin vartalopuuterit on hommattu jossain shoppailumaniassa vuosia sitten, eikä käyttöä oikein ole. Yritän nyt käyttää ne vapaa-ajan dödöinä, mutta eipä ne kovin tehokkailta nyt muutaman käytön perusteella vaikuta. Pitää yrittää sitten kesällä tehokäyttää taipeisiin jne. jos hiostaa. Emendon saunahunaja Romanttinen-tuoksussa on ihana, mutta sisäsaunassa sen siivoaminen ei. Onko kokemuksia, voisko tän kuluttaa hiusnaamiona vaikka pyyheturbaanin suojissa tai muita vinkkejä siistiin käyttöön?

Dermosilin kynttilämuodosta sulatettavaa hierontaöljyä ei ole tullut edes korkattua, kun tuo 2,5 v nukkuu edelleen huoneessamme. Ei vaan uskalla sytytellä kynttilöitä, kun yöpöytää ei perhepedin takia ole lähellä. Tämäkin tuote hommattu siis ennen koko lapsen suunnittelua :D

Dermosilin savipohjainen ja Fair traden vaniljainen vartalokuorinta on kumpikin vähän nääh, enkä taida enää näiden loputtua pitää vartalolle kuorinta-aineita varastossa. Pesusieni tms. kinnas voisi olla ekologisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti