sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Varastotilanne: viikoittainen kasvojenhoito



Pidän aina kotona tarvikkeet kasvo- ja jalkahoitoon. Ne on ne asiat, jotka haluan heti tehdä, jos saan yhtäkkiä omaa aikaa. Kasvohoidon teen kyllä jossain laajuudessa 1-2 kertaa viikossa joko alakerrassa keittiölavuaarilta käsin viikonloppuaamuna tai sitten iltasaunassa, jos järjestyy jäädä yksinään lasten pesujen jälkeen sinne. Jalkakylpy onkin sitten vähän harvinaisempaa herkkua, sillä yleensä joku muukin perheenjäsen on kärppänä paikalla uittamassa leluja siinä vadissa ym. minun makuun vähän vähemmän ylellistä :D

Freemanin päärynäsavinaamio on ihana hedelmänapero-irtokarkkien tuoksuinen tuote, joka on mulla alakerran kasvohoitoja varten. Tätä on nimittäin ihana levittää siveltimellä peilin edessä. Yves Rocherin Sébo Végétal-hiilinaamiota olen pitänyt saunalla, mutta taidan siirtää talveksi tämän tuolle päärynälle vastaavaksi jemmatuotteeksi, kun ihon kuivuessa harvempi puhdistusnaamiointi riittää. Pinkki tuubi on Dermosil Vitamin E-kosteusnaamio, jonka otan nyt päärynän rinnalle alakertakäyttöön kuiville kohdille. YR kaupanpäällislahjana saatu Elixir Jeunesse on kai kanssa enemmän kosteuttavaa sorttia, joten menköön se saunalle talvikuivuuden varalle.




Nämä kolme on sitten enemmän tai vähemmän kuorintatyyppisiä tuotteita. Bion hedelmäentsyymikuorinta on kyllä käytännössä vain raekuorinta, vaikka kai tuon pitäisi samalla toimia myös kemiallisesti. Joka tapauksessa se huuhdellaan heti pois, joten en ihan osta noita lupauksia. Siirsin tämän nyt saunalta alakertaan, että saunan yhteydessä ei tule talviaikaan kuurattua liian kovilla aineilla. Dermosilin kertanaamio on happopohjainen. Säästelen tätä joululomahyggeilyä varten, kun Dermosilin happoaineet on ennen aina aiheuttaneet sellaista punakkuutta mulle, että parempi varautua siihen, ettei tarvi naamioinnin jälkeen heti edustaa. Tyyni saunanaamio on Dermosilin kausituote, jota kyllä eri tuoksuisena saa isommassa tuubissa normivalikoimassakin. Tämä on paksu voidemainen tuote, joka ihan luvan kanssa laitetaan saunan ajaksi päähän. Tämä ei valu ja suojaa ihoa, ja pois huuhdellessakin on vielä raemaista aavistuksen kuorivaa helmeä pyörimässä sulaen siinä sitten pois.




Nämä vedet on sitten epäsäännöllisessä käytössä milloin sattuu. Novexpertin rasvaisen ihon sinkkisuihkeen ostin meikinkiinnitykseen, mutta harvoin siihen tarvitsen. Kasvovetenäkin voisi käyttää, mutten raaski. Siksipä tämä nököttääkin nyt vain kauneuspöydälläni ja jos tekee mieli tehdä jotain kivaa itselle, muttei ole rutiinien aika, käyn sitten suihkaamassa tätä ohi mennessä. Yvesin silmämeikinpoistoainetta käytän lähinnä silloin, jos öljypesusta huolimatta on jämiä ripsirajassa. Eli ei juuri koskaan. Annankin tämän todennäköisesti tyttärelleni, kun hänen meikkileikeistään edellinen samanlainen pullo loppuu. Kaupanpäällislahjana tullutta Yvesin misellivettä en osaa käyttää. Jos joskus harvoin teen meikkaamisen jälkeen ilta-aikaan kasvohoidon alakerrassa, poistan tällä meikit ensin. Mutta luultavasti tulen tekemään niin, että kun E-vitamiinikasvovesi loppuu, otan tämän kesäksi ihan vaan kasvovedeksi ja kulutan pois.

Kun hoitovapaan nuukailukauden jälkeen aloin täyttää pitkästä aikaa varastoja pakon edessä, huomasin jo parin tilauskerran jälkeen, etten enää tykkää Yves Rocherista. Juuri nämä random kaupanpäälliset kertyy äkkiä ja voi olla jotain ihan itselle turhia ja sopimattomia tuotteita. Eikä hiusetikkaa lukuunottamatta ole enää kiinnostavia tuotteitakaan olemassa heillä, niin miksipä enää sieltä tilaamaan.

2 kommenttia:

  1. Miulle ei tuo Dermosilin kuplanaamio kuplinut yhtään, vaikka reilusti sitä hieroin ennen paketista pois ottamista :/ Toivottavasti siulla toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yllätä kuulla. Dermosilin taannoiset jauheesta sekoitettavat vaahtonaamiotkaan ei olleet kovin kaksisia. En odota paljoa tuolta ja alkoi jo ostos kaduttaa, kun huomasin tän sisältävän sitä happoa :/

      Poista