lauantai 9. marraskuuta 2019

Varastotilanne: monikäyttöiset perustuotteet


Yllä olevat Lunette-kuukupin oman sarjan putsarit eivät nyt varsinaisesti ole monikäyttöisiä, mutta halusin niitä kuitenkin hehkuttaa. Kokeilkaa kuukuppia, jos se kropallenne vain on mahdollista, se helpottaa elämää valtavasti. Eteerisiä öljyjä sisältävä pesuneste ei ole aiheuttanut ärsytystä ainakaan itselleni. Runsaista vuodoista kärsivänä joudun tyhjäämään kuppia myös pitkin päivää, jolloin nuo alkoholipyyhkeet pelastavat työpäivän aikana tilanteen, vaikken innolla kertakäyttösälää muuten suosikaan. Myöskään ne eivät ole olleet liian vahvoja, sillä kupin annetaan kuivahtaa ennen uudelleen paikalleen asettamista.



Humektan ja Aqualan L- perusvoiteet on minejä ja käytössä vain uimahallissa ja matkoilla. Nämähän käy mm. meikinpoistoon, kasvovoiteeksi, hoitoaineeksi, pyllynpyyhintään, käsille, silmänympäryksille, you name it. Itse asiassa näitä tulee matkoilla käytettyä niin moneen asiaan, että aionkin seuraavaksi ostaa 100 g tuubin noiden 30-grammaisten sijaan, että ei tyhjene ihan yhdellä kerralla. Noista Humektan on kevyempi, joten ehkä sekaihoiselle eri keleille monikäyttöisempi. Teepuuöljy on finnejä ja muuta tehopuhdistusta varten, kelpo tuote, jota en mihinkään kuivatusgeeleihin tule enää vaihtamaan.


Dermosilin Runsas hoitovoide 60 % sekä Extra hajustamattomana ja Vitamin E:nä ovat paksuja talvikäsien ja -jalkojen luottotuotteita. Pitäisi vaan saada näiden käyttö rutiiniksi. Paha tapani olla pädillä ennen nukkumaanmenoa on johtanut rasvauksen laiminlyöntiin ja sen kyllä huomaa sormepäiden ym. kunnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti