sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Vartalovoit(eit)a


Verrattaen hiljaista on tällä osastolla ollut... Ja ihosta sen kyllä huomaa. Nyt olikin ruvettava sitten toden teolla korjaamaan asiaa, eikä sheapitoisetkaan voiteet tahdo riittää iholle edes yön yli. Ei pidä päästää tilannetta enää näin huonoksi. Jemmaakin on niin paljon, ettei tähän laiskotteluun ole mitään kunnon syytä.

Dermosil Dermonature Vartalomaito oli ihana ohut kroppavoide. Kosteutti nestemäiseen olomuotoonsa nähden hyvin. Plussaa luonnonkosmesertifikaatista. Pakkaus on uudistettu tuubimuotoon, ja voidekin on nykyään ihan erilainen INCI:ltään.

Biothermin klassinen Lait Corporel oli ihanan sitrustuoksuista, perushyvää vartalovoidetta. Useinhan tätä myydään 400 ml:n pumppupullossa alepäivätarjouksissa, mutta ehkei ollut niin ihmeellinen tehoiltaan, että ostaisin. 10 ml näyte ei ollut kovin riittoisa, joten kalliiksikin tulisi.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature karhunvatukkavoide oli ihanaa, perushyvää ohuehkoa voidetta. En ehkä malttaisi ostaa 400 ml:n pulloa, sillä vaikka tuoksu oli hyvä, niin parempiakin löytyy.


Muutama pikkuinen vartalovoikin sentään kului talven aikana. Dermon Berry Therapy tyrni oli hedelmäinen ja hyvä, Primo suklaa vähän turhan tömäkkä. Kumpaakaan en ehkä ostaisi, eikä suklaata ilmeisesti saakaan enää. The Body Shopin Ginger Sparkle Body butter oli mukavan hoitava ja raikkaan kolamainen inkivääriherkku. Voisin käyttää lisääkin, mutta ehkä kuitenkin vaan tällaisia minikokoisia purkkeja aina kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti