sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Meikinpoistoa kasarilta nykyaikaan


Nämä tuotteet ostin meikinpoistoa varten ja enimmäkseen siihen käytinkin. En ostaisi mitään näistä kolmesta uudelleen, sillä putsausrutiinini on muuttunut sitten näiden käytön. Haluaisin jonkinnäköisen kaksoispuhdistuksen käyttöön, mitä olen kaikilla tämän postauksen tuotteilla hakenut. Emulsio + puhdistusgeeli ei ainakaan ole se kaksoispari, josta tykkään, joten etsintä jatkukoon. Ehkä jokin öljy + puhdistusgeeli tai öljy + misellivesi + puhdistusgeeli voisi olla jo sinnepäin, mitä haen.

L'Oréal Dermo-Expertise Triple Active Balance normaalin/sekaihon puhdistusmaito taisi olla ensimmäinen koskaan tai ainakaan pitkiin aikoihin ostamani voidemainen putsari. Tuoksu oli raikas, sama kuin Sublime Fresh-liinoissa. Ilmeisesti tämä Triple Active Balance-sarja on vaihtunut Sublime Freshiksi. Tarkoitus olisi ollut hieroa tämä kasvoille ja pyyhkiä sitten vanulapuilla pois. Joskus näin teinkin, joskus huuhtelin. Kummallakin käyttötavalla tästä jäi aika pehmoinen, jopa hieman rasvainen tuntuma. Etenkin huuhtelemisesta jäi jälkeen rasvaa. Tämä sisälsikin mineraaliöljyä. 3,49 €/ 200 ml alekorista.

Yves Rocher Sebo Specific 2 in 1 Puhdistusaine + Kasvovesi rasvoittuvalle/sekaiholle on niinikään lopetettu tuote. Tilalle on tullut Sebo Végétal-sarja, jossa tämäntyyppistä putsaria ei enää ole vaan korvaajana on misellivesi. Tämä 2 in 1 oli emulsiomainen, mutta erittäin raikkaaksi tekevä. Ensin käytin meikinpoistoon, muttei ollut siihen kovin tehokas. Aamuraikastajana tämä oli hyvä, pelkkää kasvovettä tehokkaampi mutta samalla tavalla raikastava. Pirteän sitruksinen tuoksu, sisälsi myös alkoholia. Muutaman euron/150 ml. Hankala kierrekorkillinen kovamuovipullo.

Louis Widmer Puhdistusmaito oli ihan hirveää kuraa minun sekaiholleni. Paksu, mineraaliöljyä sisältävä, väkevälle kasarimummosaippualle voimakkaasti lemuava voide liisteröityi kasvoille eikä lähtenyt huuhtomalla kokonaan, vaikka piti olla kaikille ihotyypeille sopiva. 25 ml ilmaisnäytteenä saatuna meni, en ikinä ostaisi tätä itse. Jossain jemmassa saattaa olla vielä 7,5 ml:n näyte, mutta sen pitäisi onneksi olla hajusteetonta.Nämä kolme olivat huomattavasti parempia, uudemman sukupolven tuotteita. Tykkäsin kaikista ja kaikkia onkin minulla toisetkin pullot jemmassa.

Yves Rocher Sebo Végétal Purifying Micellar Water 2 in 1 seka/rasvaiselle iholle on ihanan raikas neste, joka poistaa sekä kasvo- että silmämeikin hyvin ja hellästi. Käytin reissun päällä myös kasvovetenä, toimi kaikkeen hyvin. Alkoholiton, hieman vihertuoksuinen. Ostin tämän kokeilusettipullon perusteella toisenkin kokeilusetin ja täysikokoisen pullon (jotain 5 €/200ml, Yvesillähän hinnat vaihtelee jatkuvasti).

Yves Rocher PurBleuet Hellävarainen silmämeikinpoistoaine herkille silmille on niinikään erittäin pätevää tavaraa. Minun silmiäni herkästi kirvelee tällaiset tuotteet, mutta tämä tuote ei. Sain kaksi 125 ml:n pulloa ilmaisina tilaajalahjoina, mutta ehkä omalla rahalla kuitenkin ostaisin jotain uutta kokeiltavaa. Uudessa ihonhoitorutiinissani haluan eroon erillisestä silmämeikinpoistoaineesta. Hiukan hankala kierrekorkillinen kovamuovipullo.

Yves Rocher 3 Detoxifying Teas Micellar Cleansing Water on myöskin tosi hyvää, ehkä jopa hieman parempaa kuin tuo Sebo Végétal. Tämä on raikkaampaa ja samalla pehmeämmäksi ihon jättävää, Sebo hieman voimakkaampaa. Näiden keskinäinen paremmuus riippuu siitä, kuinka vahvaa tulosta haluaa. Freesi tuoksu, Seboa parempi minusta. N. 5-7 €/200 ml muistaakseni, varmasti tulee ostettua joskus lisää ja nyt kaapissa onkin jemmapullo olemassa. Hyvä klipsukorkki, jonka tilalle saa ostettua pumpun eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti