lauantai 9. toukokuuta 2015

Perusputsareita


Purkkiroskiani läpikäydessä vaikutti, kuin olisin käyttänyt vain pikaputsareita, sillä näitä perusrutiiniin kuuluvia purkkeja oli tyhjentynyt vain nämä 4. Totuuden siemen tuossa häpeällisessä huomiossa varmasti on ja osan selittää tällä hetkellä suihkussa avattuna oleva Herbinan palaputsari. (Joka kuluu loppuun varmaan joskus ensi vuosikymmenellä ja niitähän mulla on vielä toinenkin korkkaamaton. Jee. Hyvä tuotehan se on, mutta ei ole kyllä vaaraa vaihtelusta vähään aikaan.)

Näistä putsareista en oikein välittänyt kummastakaan. Dermosilin Outletista ostettu kaksi kertaa tuon jälkeen muodonmuutoksen kokenut Fresh Balance Puhdistusgeeli maksoi 2,50 €/100 ml. Onneksi oli pieni pullo, sillä tämä sisälsi niin vahvaa kuorimaraetta, etten voinut käyttää säännöllisesti putsarina. Kurkun tuoksuinen, en tykännyt siitäkään ominaisuudesta. Kuivattava, aika rankka tuote iholle.

Erisan oli muotovaahdon tyyppistä tiiviihköä vaahtoa, joka puolestaan oli niin pliisun oloista, ettei oikein tuntunut puhdistavan kunnolla. Vaahdon piti antaa olla kasvoilla hetki ennen huuhtelua, outo juttu. Hajusteeton tylsimystuote Tokmannin euronkorista, en ole koskaan nähnyt tätä markkinoilla, joten voipi olla hiukkasen vanhaa...


Lumene Radiant Touch Raikastava Kasvovesi oli ihan ok. Eipä nyt heleyttänyt mitenkään erityisesti, aika mieto tuote. Omenatuoremehun tuoksuinen. Jostain alekorista tämänkin olin ostanut, tuote on nykyään valkokorkkinen ja tekstit paljon raikkaammin ja yksinkertaisemmin painettu. En aio ostaa uudelleen.

Dermosil Dermonature luonnonkosmetiikkakasvovesi oli niinikään hyvin peruskasvis. Tuoksui sitruunalimsalle. Tämäkin on sittemmin ainakin pakkausuudistuksen läpikäynyt. Molemmat olivat alkottomia tuotteita. En tätäkään taida uudelleen enää ostaa.

Nyt lähiaikoina on kunnollinen ihonputsausrutiini alkanut innostaa, joten ehkäpä jatkossa vähän enemmän näitä ja vähemmän putsausliinoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti