lauantai 9. toukokuuta 2015

Pehmeämpiä unikavereita talveltaPahoittelut hieman surkeista kuvista, mutta päätin runnoa kuvata nämä kaapinpohjat nyt liukuhihnalta pois alta, vaikka keli ei ole ollut paras mahdollinen valaistuksen luoja viime aikoina. Palataan kiireettömään estetiikkaan sitten, kun tämä ahdistava roskavuori on suollettu tänne :) Näistä voiteista kaikki jäivät yhden purkin tuttavuuksiksi, ei mitenkään sikahuonoja, mutta melko epäsopivia kuitenkin.

Yves Rocher Inositol Végétal Kevyesti ruskettava hoitovoide oli juuri sitä. Päivettävä teho oli juuri sopivan mieto suomalaiselle kalkkinaamalle ja voidepohja oli erittäin tuhdisti hoitava. Trooppisen kukkainen tuoksu oli ehkä "lite much", niinkuin Ruotsin kaamein kämppä-juontajat sanoo... Jemmailin tätä talven yli ja nyt kevään korvalla täältä tuli erottuneet nesteet ulos, joten saijonaarasta, vaikka kiva muutaman euron poistokorilöytö olikin.

Dermosil Kasvovoide E (vanha pakkausulkoasu) oli tuoksultaan mukavan pehmeä, raikkaahko. Voide oli hyvä kevyeksi yövoiteeksi, päiväkäyttöön liian kiiltävä. En innostu ostamaan täysikokoista (7,40 €/ 50 ml). Dermosil Vitamin E Kasvoseerumi Hyal-X3 oli hyvä kosteusseerumi. Vähän tavistuote silti ja vielä upeamman etsintä jatkuu. (6,90 €/ 30 ml)

YR Hydra Végétal 24h intense hydrating gel cream oli liian paksua ja imeytymättä jäävää minun iholleni, vaikka piti olla normaalin-sekaihon tuote. Talviyövoiteena meni varsinkin kaulalla, mutta pettymys silti. Onneksi oli ilmainen tilaajalahja.

Dermosil Dermonature Kasvovoide oli heinänhajuista ja tosi paksua. Yövoiteena meni jotenkuten, mutta ei jatkoon. Harmi, sillä haluaisin kyllä käyttää edullista luonnonkosmetiikkaa.

Dermosil Arctic Berries Concepts Rauhoittava kasvovoide oli ihanasti puolukan tuoksuinen. Voide oli kuitenkin minulle liian paksua ja jäykkää, eikä punaisuuden hävitystehokaan ollut ihan aukoton. Nykyään tätä myydään sarjassa Berry Therapy ja koostumus on uusittu, joten toivoa on!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti