lauantai 9. toukokuuta 2015

Kosteuttaneita naamioita


Yves Rocher Cure Solutions Anti-Aggressions Anti-Asphyxiation Flash mask oli kyllä nimeltään hihityttävä. Aggression ja tukehtumisen vastainen vilautusnaamio :D Tuote oli oranssia geeliä, joka tuoksui hieman kardemummalle ja havunneulasille. 5 minuutin aikana ei kyllä ihmeellisiä tuloksia saavutettu. Taisi onneksi olla ilmainen tilaajalahja.

Yves Rocher 3 minutes Fresh mask with lemon zest on ihanan raikas, sitruksinen geelinaamio, jonka tuoksussa on häivähdys lyijykynän puuosaa. Tämä jättää ihon sileäksi ja kätevä käyttää suihkussa kun vaikutusaikakin on noin lyhyt. Ei maksa montaa euroa, on monesti vuodessa alessa. Olen käyttänyt jo ihan pikkuteinistä asti, monta 50 ml:n tuubia.

H & M:n Coconut water moisture mask oli hieman laastarimaisesti kookokselle tuoksuva, aika rasvainen naamio. Aika halpismainen koostumus, ei minun makuuni, koska jätti kettoa iholle. Tässäkin oli savea silti mukana.

Herbina MarjaSpa Kosteuttava kasvonaamio oli aika ikävällä ja äklön maitoisella tavalla marjan tuoksuinen. Hieman liian rasvainen ja kalvoa naamalle jättävä minun makuuni. Poistokorilöytö, nykyään ainakin pakkaus on hivenen erilainen.

Yves Rocher Kosteuttava naamio tuoksui ihmeellisesti rypälemehulle, ei kovin herkulliselle. Aika voidemainen ja jäänteitä iholle jättävä tämäkin. En ole tilannut lisää, vaikka tämäkin vain muutaman euron maksoi.

H&M:n Cinnamon & argan oil revitalising mask oli kanssa osin putsaava, osin kosteuttava. Kammottava polttavan neilikan ja muiden mausteiden tuoksu, hyi olkoon. Ei jatkoon.

Nyt oli niin parjaavaa tekstiä, että jokohan oppisin pysymään erossa halvoista kosteusnaamioista?


être belle- merkin Livboxissa tulleet kosteuttavat silmänympärysnaamiot näkyvät tuossa epäilyttävinä mini-WC-istuinsuojuksina. Olivat siis nesteellä kyllästetyt kangaslaput, ihan ok:t sellaiset. Nämä aipädit eivät kuitenkaan vetäneet vertoja noille toisille, Dermosilin kuunsirpin mallisille. Dermoissa oli kunnon geelipinta ja naurujuonteet siloittuivat loppuillaksi ihan silminnähden. Harmi, että olivat kausituote. Kerkesin onneksi hamstrata monta pakettia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti