torstai 14. toukokuuta 2015

Jonkin sortin pannuprojekti


Laatikoihin on kertynyt myös tuotteita, joden jatkosta en ole ihan varma. Lähinnä haluaisin hävittää nämä, mutten oikein tiedä miten... Kaikkia kun on kokeiltu (paria kynää lukuunottamatta), niin en oikein ilkiä niitä myydäkään missään. Vai myykö (ja ennen kaikkea ostaako) ihmiset meikkejä jossain? Onko teillä lukijoilla ideoita?

Siskolleni taisin näitä jo tarjotakin, eikä hän oikein innostunut (tai laita äkkiä viestiä, jos innostutkin ;) No, päätin joka tapauksessa lykätä tätä päätöstä ½ vuodella. Jos kesänkään aikana käyttöä tai mitään kiinnostusta kenenkään toimesta ei ilmene, heitän nämä roskiin.

Yllä GOSH:in Waterproof Love that Dolphin!-luomiväripuikko. Sen ja lasipurkissa olevan GOSH Effect powderin sävyssä Azure avulla olen nyt 2-3 kesänä tehnyt muutamia meikkejä. Ne ovat olleet ihan hauskoja kokeiluja, mutta olen kyllä niin klassisten ja enemmän omiin väreihini ja piirteisiini sopivien, en muoti-/kausimeikkien ystävä. Olen tainnut kasvaa ohi näistäkin. Estée Lauderin sininen Pure Color satin-luomiväri sävyssä 19 Periwinkle taas ei liity näihin muihin sinisiin, vaan tuli minulle vahingossa, kun ostin alekorista olevinaan marjapuuronvärisen. Kotona huomasin sitten, että marjapuuron pahvikotelon sisällä olikin tämä sininen, mutta vaihto ei enää onnistunut kun niitä oikeita ei ollut enää yhtään jäljellä.

Dermosilin Aina-voide SPF 25 sävyssä Fair on liian tahmea, vaalea ja pakkelisen näköinen. Ehkä kuitenkin käyttelen sen hampaat irvessä loppuun, kun kyseessä on ihan uusi tuote kuitenkin.

Yves Rocher ja Estée Lauder syytävät aina tilausten ja settien mukana näitä mustia kajaleitaan, joita en valitettavasti montaa kertaa vuodessa käytä. Minulle riittää kaksi duokynää, joissa kummassakin on puolikkaat mustat. Näitä neljää taidan vielä tarjota yhdelle kaverilleni, joka taisi joskus jo ottaakin yhdet kumpiakin.


Huultenrajaustakaan en käytä kuin punaisen huulipunan kanssa. Punaisia kyniä minulla on 2, samoin värittömiä huultenrajauksia. Nämä sekaväriset joutavat pois: Max Factor Lip liner sävyssä 2 Blush (persikkainen nude), Yves Rocher Couleurs Nature Lip pencil 08 Brun (todellakin tummahko  ruskea), Dior Lipliner pencil sävyssä 943 Thrilling plum (tosi intensiivinen luumu) sekä MSCHIC Fuksia (todella kylmä pinkki).


Nämä alesta haalitut arkikiillot taas olivat kaikki hieman vaaleita tai väärään taittavia sävyiltään. Pois joutavat IsaDora Multivitamin Gloss 01 Almond, Lumene Natural Code huulikiilto 04 Flashy Orange,  Lumene Natural Code huulikiilto (vanhaa mallia) 3 Soft papaya sekä Lumene Natural Code huulikiilto 03 Pink Daisy.


Nämä kolme upeaa huulipunaa ovat kaikki tulleet ilmaisina kylkiäisinä, mutta sävyt eivät sovi ihooni. Mustassa hylsyssä Dermosil Mahogany, kirjavassa Estée Lauder Pure Color 86 Tiger eye (long-lasting shimmer) ja vihreässä Clinique High Impact SPF 15 sävyssä 15 Orange burst.


Tästä postauksesta sitä näkee, että kaikenlaiset itselle ajautuneet ja näkemättä tai hetken mielijohteesta ostetut meikit jäävät käyttämättä. Ne, mitkä olen asiantuntijan kanssa valinnut huolella oikeaan tarpeeseen, ovat minulla ainakin oikeasti jatkuvassa käytössä. Jatkanpa siis sitä ostotapaa meikkien suhteen jatkossakin! Kallis ei tunnu menevän hukkaan, jos sen oikeasti käyttää viimeiseen pisaraan, trust me.

3 kommenttia:

 1. Jos olet facebookissa, niin siellä on paljon ryhmiä joissa myydään ja ostetaan kosmetiikkaa. Ja kyllä, ihmiset ostavat käytettyjäkin meikkejä ym. kosmetiikkaa =)

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi. Nyt löytyi ;) Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos facebook-vinkistä. Työkaverinikin vahvisti, että käytettyjä meikkejä todella liikkuu siellä :O (Hän myös tod.näk. ottaa osan meikeistäni :)

  Kiitos palautteesta, Anonyymi! Tervetuloa, toivottavasti kestät taukoja postaustahdissa, sillä kirjoitusenergiani tulee ja menee kausittain :D

  VastaaPoista