sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Suihkugeelejä


Yves Rocherin Tribal Attitude oli joku kausituoksu. Kirpeän hedelmäinen suihkushampoo oli ihan kiva, muttei sen kummempi. Ei jäänyt ikävä.

Livboxista tullut Born to Bio Tropical Mango Shower gel oli liian juoksevaa makuuni. Tuoksukin oli turhan mieto, mutta kivan hedelmäinen kuitenkin. Mielellään näitä ekoja käyttäisin, joten jonkin muun version näitä varmaan hankin, kunhan jemma-niminen paikka tyhjenee. Hyvä klipsukorkki, muuten aika jäätävän kirjava pakkausdesign.

Dermosil Suihkugeeli E (vanha pakkaus) oli kivan raikasta, voisin joskus ostaa lisääkin. Tätähän saa täyttöpussissakin, 4.60€/500 ml.

The Body Shopin Ginger Sparkle Shower Gel oli joulun seutuun sopiva, inkiväärin ja colan tuoksuinen paksu geeli. Hyvä klipsukorkki.

Yvesin Un Matin au Jardin-sarjan Cherry Bloom ja Fresh Rose olivat aika tylsiä. Kirsikankukka oli aika samanlainen kuin merkin teen tuoksuiset tuotteet, ruusu puolestaan aika tunkkainen ruusu. En tilaa täysikokoisia pulloja. Hyvä, että näistä aina useimmiten on saatavilla ensin näytekokoja.


Nämä voidemaiset tuotteet oli enemmän kivoja. Dermosil Winter Shower cream oli sitruksinen kausituote, ihan hyvä laadultaan. Hyvä flippikorkillinen tuubi.

Yves Rocher Tradition de Hammam Oriental Shower Oil oli ihanaa meripihkanväristä öljygeeliä. (Jostain syystä jämä on mennyt vaaleaksi voiteeksi...) Oikein mukava, makean suitsukkeinen tuoksu, eikä kuivattanut talvi-ihoa pahasti. Pesevä teho ei ehkä kaikkein paras, eikä kapeana vaappuva muovinen kierrekorkkipullo se ylellisin pakkaus tälle. Voisin ostaa uudelleenkin, ainakin jollain 7 € alehinnalla, yleensä tämä on 10- 15 €/200 ml.

Yvesin Jardins du Monde Brazilian Coffee Beans Shower cream on ihan HG-tuote! Aivan älyttömän herkullinen kermakahvin tuoksu ja hyvin pesevä voidemainen geeli. Tulen taatusti ostamaan uudelleen. Purkkia on hieman uudistettu tämän jälkeen, uudet korkit saa paljon paremmin auki rikkomatta kynsiä. Muutaman euron/ 200 ml.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti