sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Vartalon tuoksutusta


Käytän pääsääntöisesti roll-oneja, kuten kuvasta näkyy. Nämä olivat kaikki käyttötarkoitukseensa sopivia. Vasemmainen vihreä-valkoinen purkki oli Deliplus Desodorante Roll-on, jonka anoppi toi minulle Kanarian-reissulta tuliaisiksi. Deliplus on espanjalainen suosittu markettikosmemerkki, jolla näyttäisi olevan kaikkea hygieniatuotteista ihonhoitoon ja jopa meikki- ja meikkisivellinsarjat. Tuoksu tässä oli purkin mukaan unisex, minusta aika voimakas pyykkiainemainen. Vaikea kuvitella ainakaan suomalaisen äijän makuun olevan...

Yves Rocherin Kalifornian manteli-dödö oli vielä sitä alumiinitonta versiota. Käytin viikonloppuisin kotipäivinä, ei silloinkaan pitänyt ihan hajuttomana kuin reilun puoli päivää ja antoi tietenkin kainaloiden kostua ihan reilusti. Nythän tätä ei enää saakaan, vaan samannäköinen tuote on antiperspirantti. Muutaman euron hintansa väärti ihan.

Lumenen Berry Refresh- antiperspirantit olivat ihan tehokkaita. Keltainen omenamehun tuoksuinen oli parempi. Liila oli hajusteeton, joten pelkäsin tavallista enemmän sitä käyttäessä koko ajan haisevani hielle (tosin lähinnä aiheettomasti). Nämä oli jostain könttätarjouksesta, ei pahan hintaisia, mutta en kuitenkaan osta enää.

Dermosil Punainen appelsiini-antiperspirantti oli kiva, en tälläkään kertaa kyllästynyt tuoksuun, vaikka purkissa olikin normaalia isompi 75 ml määrä. Veriappelsiinillehan tämä tuoksuu aika voimakkaastikin, ja tämä oli toinen tai kolmas purkkini tätä. Voisin silloin tällöin ostaa tai ottaa bonustuotteena.


Natusanin talkista on 2/3 vielä jäljellä, mutta kun tämä rupeaa olemaan 6 vuotta vanha, niin ehkäpä hyvästelemme jo. Menekkiä on hidastanut kamala saippuamainen tuoksu, ei vaan tule himoa käyttää tätä. Tyttärelläni oli niin hyvä iho jo vauvana, että silloinkaan ei montaa käyttökertaa tullut. Ihmeellistä muuten, että tämäntuoksuisella tuotteella on tuo "Mild"-merkintä tuolla. Mitähän siellä Jenkeissä sitten on "Strong"? :D

Dermosil Primo Deosuihke oli hyvä kotipäivädödö: miedosti antiperspiranttinen. Tuoksu oli hieman lääkemäinen/vihreä, muuten hyvä tuote. Poistokorista aikanaan ostettu. Ihan nyt tänä keväänä on tullut samassa formaatissa oleva Active-dödö heiltä, sekin on jo jemmaan kokeiltavaksi ostettu.


Hajuvesiä käytän hirveän vähän ainakaan arkena. Tämä näyte oli kiva, aika voimakas iltatuoksumainen. Ehkä jollain tavalla ruusua mukana, mutta ei mikään sievän raikas tuoksu minusta kumminkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti