sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Naisen kruunun hoitoa


Batisten kuivashampoo oli tuttua, hyvää tuuheuttavaa laatua. Söpön purkin vuoksi toivoin pitäväni Fruity & cheeky Cherry-tuoksusta, mutta se oli aika puuterinen ja ällö. Ei siis jatkoon, hinta jotain 7€.

Schwarzkopf Bonacure Hairtherapy Oil Miracle Rose oil hair & scalp shampoo (hengenveto) oli ihan hyvä. Shampoo oli kirkasta, kivan geelimäistä ja ihanan ylellisen ruusuntuoksuista raikkaalla tavalla. Pesuteho ei ollut kummoinen hiuspuuteritönkkötukalla, joten kului turhan nopeaan noin kalliiksi. Livbox-näytteenä meni, en raaskisi ostaa.

Yvesin hilseshampoon ostin miehelleni, mutta hän ei siitä tykännyt, joten uhrauduin nuukuuksissani käyttämään pois. Ihan tavista, viherkasvinen tuoksu. Ei jatkoon. Pumpun kyllä pesen ja otan misellivesipulloa varten syrjään.


XZ:n vanhanmallinen Karpalo-kinuskihoitis oli aivan ihanan herkku kirpeine tuoksuineen. Antoi hyvän hieman mattamaisen hoitotuloksen, josta pidän liukasta kiiltoa enemmän. Voisin ostaa uudelleenkin, tämä oli tosiaan purkkiuudistuksen yhteydessä 1,25 €/200 ml.

TRESemmé Moisture Rich conditioner ei ollut kummoinen vaan juuri sitä silarisempaa tyyppiä. Tekohedelmäinen tuoksu. 100 ml:n pullon takia ostin ja jemmaan pullon suihkusaippuaa varten, muuten ei jää ikävä enkä hommaa uudelleen varmastikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti