sunnuntai 3. toukokuuta 2015

PyyhkeitäNämä liinat eivät ole suosikkituotemuotoni, mutta laiskuus talvikaudella ajoi näitäkin käyttämään usean paketillisen verran. Käytin näitä naaman puhdistamiseen yleensä illalla väsymyksen iskiessä ja joskus aamuisinkin. Mitkään näistähän ei kyllä oikeasti riitä illalla ainoaksi meikinpoisto- ja ihonpuhdistustuotteeksi, mutta tehty on... Kaikkien jäljiltä ihoni tuntui raikkaalta ja yksi liina riitti (muutaman kerran käytin kokeeksi samalla kerralla toisen ja se jäi aina valkoiseksi).

Vihreäpakettiset Nivea Daily Essentials Pure Cleansing Wipesit kaikille ihotyypeille olivat yllättäen näistä suosikkini. Liinat olivat sopivan kosteita, virkistäviä ja hellävaraisia. Ja kerrankin tuoksuttomuus tuntui hyvältä! (Mitä mulle on käymässä?!) Ostin noiden sinisten kanssa tuplapakkauksessa Emotionin 3+1-päiviltä, mutta hintaa en muista.

Sinipakettiset Nivea Daily Essentials Refreshing Cleansing Wipesit normaalille iholle olivat kanssa ihan ok ja sopivan kosteita. Nämä eivät kuitenkaan ihan niin raikastavia muistaakseni olleet kuin Puret, olisiko johtunut perinteisestä, vahvasta niveantuoksusta. Kummassakin Nivea-paketissa oli à 25 liinaa.

Jt Beauty Outletista kympillä ostetut Soap & Glory Off Your Face 3-in-1 daily purifying wipesit kaikille ihotyypeille olivat pettymys. Näiden mainittiin paketissa pesevän, toimivan kasvovetenä ja painamalla kovemmin, myös kuorivan. Ihan selvästi voimakkaampia nämä olivatkin ja käytinkin nämä pääsääntöisesti aamupesun tilalta. Mutta se tuoksu... Kamala persikkakarkki väkevällä mentolipohjatuoksulla. Puistattaa vieläkin. 25 liinaa oli tässäkin paketissa. Ei kovin lupaava tutustuminen tähän blogeissa hehkutettuun merkkiin, enpä ole tilannut mitään muuta heiltä sen koommin.

Turkoosipakettiset L'Oréal Sublime Fresh Purifying Cleansing Wipesit normaalille/sekaiholle olivat ok. Sarjalle tyypillinen raikas tuoksu ja selvästi muihin verrattuna eri tavalla raikas jälkituntuma olisivat tehneet näistä suosikkini, mutta liinat ovat kuivakoita. Ostin nämä alepöydästä 3€/25 kpl ja paketti tuntui jo siinä kuivahkolta muovin läpi, samoin toisessa ostamassani paketissa, joka minulla on vielä avaamattomana jemmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti