lauantai 23. toukokuuta 2015

Erikoisen tuoksuisia kroppatuotteita


Nyt olen todella ottanut itseäni niskasta kiinni vartalovoiteen käytön suhteen. Kun otin tämän asiakseni joka suihkun jälkeen, hupeni tuo 400 ml:n Freeman Body Replenishing lotion Shea butter & Lemongrass muutamassa viikossa. Ja onneksi... Tuoksu oli nimittäin sen verran ällöttävä. Sellainen täyteläisellä pohjatuoksulla varustettu voimakas ananaslimppari. Vaikka INCI:ssä oli sheavoita ja safloriöljyä ym., niin melko huonot kosteutustehot tässä totesin. Varmaan taas kerran tuon mineraaliöljyn takia, minun ihoni ei siitä juurikaan hyödy. Sunrise Cosmeticsiltä tuli muuten sähköpostiviesti (ilmeisesti koska olen kerran tilannut sieltä nettikaupasta), että Freeman-valikoimaa uusitaan isolla kädellä, parabeenittomaksi. Alla INCI.


Dermosilin Limited edition-uutuus Ihonhoitovoide Blossom oli todella tyrmäävän omenankukkainen ja kevyt. Tehot oli yllättävän hyvät, mikä on hyvä, koska minulla on jemmassa viime kesän vastaavaa kausivoidetta ½ litraa. Näytepussi riitti yllättävän pitkälle, sain molemmat sääret ja toisen reidenkin alueelle riittämään. Tuoksun vuoksi en ostaisi, mutta dödö tuli kyllä tilattua. Alla INCI.


Triple Dry Fresh No Sweat-suihkugeelin sain kaveriltani, joka saa työnsä kautta joskus jotain tällaisia erikoisempia tuotteita. Tätä ei löydy ainakaan Triple Dryn suomalaisilta nettisivuilta, mutta dödönä näyttäisi löytyvän. Tässä on muka "raikas kukkaistuoksu", mutta minusta tämä on aika saippuamainen, selvästi teollinen. Aika paljon tulee 80-luku, Linna-shampoo, Sebamedin vihreä pesuneste ja lääkkeet mieleen mulle tästä aromista, ehkä vähän myös Clarinsin perushajuste. Tämä oli ihanaa pinkkiä. Käytin tämän aamuisin kainaloille tuon No Sweat-merkinnän takia. Tjaa, tiedä häntä, oliko tässä jotain supertehoa hien torjuntaan. Ainakin INCI:ssä oli suolaa, en tiedä onko sitä ihan joka suihkarissa. Jotenkin tästä tuli hyvin turvallinen arkinen rutiini :) Eipä silti ole mahdollista ostaa tätä lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti