lauantai 23. toukokuuta 2015

Muutama kasvotuote


Ihanaa postata nämä samalla viikolla, kun tyhjeneminen tapahtuu! Innostus tuotteesta/sen loppumisesta on vielä käsinkosketeltavana päällä ja muistaa kaikki käyttökokemuksen vivahteet... Ah, jaatteko tämän tilan kanssani? :DEkana loppuivat Simple Kind to Eyes Eye Make-up remover padsit. Ne olivat pyöreäkulmaisen neliön mallisia jykeviä valkoisia kuitukangaslappuja, joiden toinen puoli oli kohonystyräinen. Kooltaan ehkä 5 cm x 5 cm. Ottivat vesiliukoisen meikin hyvin pois, eikä pahemmin kirvellytkään. Olivat sopivan kuivahkoja, perusvoiteen hajuisia. Vaikka nämä olikin -30 % ja muutaman euron verran vaan hinnaltaan/ 30 kpl, en ostaisi lisää. Näitä joutuu kuitenkin tuhlaamaan kun yksi ei riitä ja toisesta lapusta jää 3/4 käyttämättä. Yllä näiden lappusten INCI.Seuraavana loppui Oriflame Royal Velvet Radiance Powder Scrub (40 g). Tämän ostin 2 vuotta sitten alelehdestä ehkä 7 €:lla. Tästä tuli varsinainen ikuisuustuote, todella riittoisaa tällainen kädellä veteen sotkettava jauhekuorinta. Pesun jälkeen kasvot siis jätettiin märäksi ja sitten tätä valkoista jauhetta märillä käsillä naamalle ja huuhtelu. Hieman hankalaa ja pesupulverimainen tuote oli minulle myös hieman tehotonta. Miedon parfyyminen, hieman siivousainemainen tuoksu. En ostaisi lisää, jos olisi mahdollista. INCI yllä.


Eräänä aamuna loppuivat molemmat aamuvoiteeni Yves Rocher Sebo Specific Himmentävä päivävoide (50 ml) ja Yves Rocher Cure Solutions Anti-Aggressions 24-hr antioxidant Shield serum (30 ml). En hirveästi tykännyt näistä kummastakaan, vaikka ihan ok toimivia olivatkin. Molemmat poistuneita, tilaajalahjaksi saatuja tuotteita.

Päivävoidetta käytin vain kasvoille, sillä siinä oli alkoholi aika merkittävänä ainesosana. Tuoksui pullataikinalle (lievät viinan ja kardemumman vivahteet yhdessä...). Väriltään vihreä voide oli aika paksua ja rasvattoman tuntuista, kuivahti kasvoille Lumenen kirkastavan seerumin päälle nopeasti. Ei pilannut meikkipohjaa rasvaiselta T-alueelta kovin nopeasti ainakaan. Lasipurkki ei saanut tuotetta tuntumaan hohdokkaammalta.

Seerumi oli aika lipsakkaa, silarista. Käytin sen kaulavoiteena, sillä se sai yksinäänkin ilman päivävoidetta ihoni tosi kiiltäväksi. Vihreän heinämäinen tuoksu, valkoinen väri. Pumppupullossa ei ollut ulkonevaa nokkaa vaan painettavan putkiosan sivulla vaan reikä. Siihen kökkööntyi aina tuotetta, ja kuivettunut kökkö lähti aina paineella roiskien tuotetta yllättäen joka suuntaan. Tästäkin oli glamour jokseenkin kaukana, lasipurkista huolimatta. Tässä INCI:t vielä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti