sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kropanhoitotuotteita


Oriflame Feminelle Soothing Intimate Mousse oli vähän kasvojenpesuvaahtomainen koostumukseltaan. Ihan toimiva, tosin turhaan hajustettu. Hajuste oli mieto, lääkemäinen. Poistokorituote, joten ei enää saatavilla. Susirumia muuten monet näistä Oriflamen kroppa- ja hiustuotepakkauksista, jotenkin kasarimaisen oloisia.

RFSU:n intiimivoide ei loppunut, mutta purkki on niin pahasti pullistunut, etten uskalla enää käyttää. Jonkun kuivuusepisodin yhteydessä taisin tämän alehyllystä ostaa ja toimikin ihan hyvin rauhoittaen ihoa. En vaan sitten jatkuvaan käyttöön tarvinnutkaan, joten enpä osta uudelleen. Ruusuinen tuoksu, jälleen hiemaan turhaan lisätty.


Näistä sheivausaineista en oikein tykännyt mistään, kaikki jättivät liian rasvaisen tunnun iholle. LUSH Ambrosia oli katajan tuoksuinen, ei oikein makuuni. Näin kalliin (12 €/100 g) pitää olla mieluinen, joten en osta uudelleen.

LUSH:in D'Fluff-näyte oli pinkkiä voikreemin oloista ruusuhirvitystä, ei jatkoon tämäkään.

RFSU Quick Fix olisi sopinut ilman vettä käytettäväksi, mutta jätti kyllä niin paljon tahmaa, että ei ollut mitenkään näppärä tuote minusta. Jäi käyttämättä ja tämäkin on niin pullistunut, että lentää roskiin.


Kuorinnatkin oli hieman huonoja nyt tällä kertaa, ainoastaan Dermon puolukkainen oli kiva. Freeman Salt Scrub Guava oli isorakeista eikä siksi oikein levinnyt iholle. Se tipahteli kädeltä suoraan lattialle suurimmalta osin. Myös kuivat kämmenselät poltteli suolan takia aika ikävästi. Onneksi oli joku muutaman euron alelöytö vaan, en osta lisää. Hedelmäinen tuoksukaan ei ollut erityisen kiva.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature Yellow Peach Body Exfoliant oli tehokas, mutta valitettavasti liian persikkainen minun makuuni. Onneksi sain tilaajalahjana ilmaiseksi, nämähän on muuten yli 15 €. Voidemainen, paksu koostumus, jossa jykevät rakeet. Purkin kyllä säästän pikkutavaroille, joita tietokonepöydällä tarvitsee.

Grace Cole Fruit Works Coconut & Lime Body Scrub oli geelipohjainen, muttei pesevä. Teholtaan tämä muoviraekuorinta oli ihan ok, mutta en tule ostamaan uudelleen. Tuoksu oli ihan herkullinen, aito. Anttilasta näitä ainakin silloin pari vuotta sitten sai, hintaa olisiko ollut jotain 5-10 €/238 ml.

Dermosil Arctic Berries Concepts Kuoriva Puolukkasuihkugeeli tuoksui hyvälle ja oli pesevä. Rakeiden materiaalista en tiedä. Tämä oli kausituote, joten ei tästä sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti