maanantai 23. heinäkuuta 2012

Yves Rocher Hamamélis Pehmeä deodorantti 50 ml

 Minusta tämä oli melkoisen pliisu ja haalea tuote. Jo imago on aika tylsä, vähän tuollainenhan koko Yves Rocher-tuotevalikoima oli ennen.
 Pallo on pieni ja sillä on aivan liian väljästi tilaa pyöriä jalustassaan. Koko pakkaus tuntuu ohuelta ja heppoiselta käteen ja pelkään pakkauksen katkeavan kierteiden kohdalta. Sitä se ei kuitenkaan loppupeleissä 2 kk:n kestoaikanaan tehnyt. Minusta pakkauksen värit ja tekstit huijaavat pitämään tätä luonnonmukaisempana tuotteena kuin se onkaan. Esimerkiksi tuo BIO-pyörylä viittaa ilmeisesti vain taikapähkinäuutteen olevan luonnosta peräisin ja nimestään huolimatta tuote taitaa olla antiperspirantti alumiinisuolalla.

Pallon väljyyden takia pakkaus tahri aivan tolkuttomasti. Kun tuotetta levittäessä hieman kallisti, sieltä hulahti hirveä määrä ohuen nestemäistä ainetta ja kierteet olivat aina tuon näköiset, kostean ällöliman peitossa. Monta seuraavaa kertaa piti levittää tuotetta ihan pystysuorassa pitäen, ettei sitä olisi tullut yhtään enää lisää. Ei puhettakaan, että tämä sopisi johonkin salikassiin pyörimään mukkelis makkelis. Pullon ulkopintakin tahriutui. Pyyhin siis aika paljon tavaraa hukkaan paperilla... Kaiken lisäksi tuoksu on aika mummomainen. Jokin tunkkainen kasvituoksu se lienee, mutta en saa kiinni mikä. En löydä verrokkituoksua, joka kuvaisi tätä hyvin. Pohjalla kuitenkin selvä jääkaapin vihanneslokeron ja palasaippuan haju. Tämä hyväkäs maksoi vieläpä n. 3 € eikä pitänyt niin kuivana kuin monet samanhintaiset tai halvemmat. Ei kylläkään pettänyt hienhajua läpi helposti.


  Sanomattakin selvää: ei jatkoon. Muutama dödö olikin jo jemmassa, joten tarvetta ei olisi pitkään aikaan uudelle vielä ollut, mutta sain anopilta tuliaisena juuri sen dödön, mitä olin suunnitellut jemmojen käytön jälkeen ostavani! Biothermin ekosertifioitu :) Olen ollut Biothermin Pureen tosi tyytyväinen, saa nähdä (vuoden päästä...) vakuuttaako ekoversio.

2 kommenttia:

  1. Hrr, meinas tulla kylmät väreet tuosta ällölimasta, hyvin sanottu =D Sottaavat roll-on dödöt on kyllä raivostuttavia.

    VastaaPoista
  2. Eimen! Ja kiitos, kiva saada kommentteja blogiin :)

    VastaaPoista