maanantai 16. heinäkuuta 2012

OPI Avojuice Skin Quenchers Mango Hand & Body Lotion 30 ml

 Tämä oli aivan ihana tuote! Kerta kaikkiaan nopeimmin imeytyvä ja tahraamattomin käsilaukku- ja työpöytäkäsivoide, jota olen koskaan kokeillut. Hivenen huijaustahan se imeytyvyydentunne on, sillä sellainen silotuskerros se vaan on. Mutta tässä tuotteessa aidon hoitavuuden puute ei haittaa ollenkaan, vaan on ihan kivaa lykätä "oikean rasvaamisen" tarvetta siihen, että pääsee kotiin. Kynsinauhoja ja satunnaisia hilselänttejä tämä hieman kuivatti, mutta niin käy minulla useiden voiteiden kanssa, joissa on vähänkin alkoholia. Tämän olen havainnut niin päin, että ensin aloin ihmetellä eri voiteiden huonoa tehoa ja olen riittävän monen tällaisen jälkeen päätellyt, että kyseessä täytyy olla tuotteiden alkoholi (siis alcohol denat, monet muut alkoholithan ilmeisesti saattavat jopa kosteuttaa). En ole mikään vouhkaaja ainesosien kanssa noin niinkun ylipäätään.
Mangovoide oli koostumukseltaan tuollaista hennon pastellista persikanväristä ja ohuen nestemäistä, muttei silti niin juoksevaa että olisi holtittomasti valunut pullonsuusta. Annostelu kannattaa pitää hyvin niukkana (n. mustikan verran) tai muuten tämäkin niljaa käsiä liikaa. Pullo oli turhan jäykkä viimeisten jämien ulospuristamiseen. Yleensä leikkaan tuubit ja pullot auki, mutta toimivia minipulloja säästän omatekoisia matkakokoja varten, kuten nytkin. Vähän jouduin huuhtelemaan lavuaariin, nyyh... Korkin kierteet ja flippiosa olivat hivenen heppoisen oloisia, mutta kyllä ainakin tuon originaalivoiteen aikana kesti tiiviinä falskaamatta yhtään ylösalaisinkaan. (Tosin joka kerta käsilaukun avatessani odotin kauhulla ylläriä...)

Entäs tuoksu sitten? Huumaava, aivan käsittämättömän voimakas. Ei muistuttanut tuoremangon raikkautta vaan pikemminkin purkkimangon esanssisuutta. Tämä ei ollut tippaakaan raikas, vaan mehumainen, hedelmäinen ja päällekäyvä. Varsinkin loppua kohden tuoksu hieman muuttuikin jopa oksennukseen vivahtavaksi väkeväksi, vaikkei tämä ollut montaa kuukautta edes auki. Voisinkin joskus kokeilla tätä jossain muussa tuoksussa. Tämän minikappaleen sain ostosten kylkiäisenä Emotionista, mutta olen nähnyt tätä siellä joskus myynnissäkin reilulla vitosella. Varsinainen normaalikoko tästä on 200 ml pumppupullo, minkä 20 euron hinta on estänyt tarttumasta tähän ihan helpolla. Pitää harkita myöhemmin ja ehdottomasti paikassa, jossa on testerit kaikista!

Oletteko kokeilleet tätä tai muun tuoksuisia Skin quenchereitä? Vertailua kehiin vaan!

2 kommenttia:

  1. Oon jo pitkään himoinnut näitä Avojuiceja ja ehkäpä joskus hankin näitä kokeiluun. Tosin tilaan ulkomailta, Suomen hinnoilla en uskaltaisi edes haaveilla näistä... Tuo kuvauksesi tuoksusta sai vaan vähän miettimään, ei kiva jos kaikkien näiden tuoksut muuttuvat epämiellyttäviksi loppua kohden =/ No, testaamallahan se selviää ;)

    VastaaPoista
  2. Näinpä, en itsekään ole muita tuoksuja kokeillut, että osaisin sanoa. Pitää varmaan katsoa sellainen testeri sitten, missä on enää pikkujämät pohjalla, niin saa aidon kauan aukiolleen aromin :) Ja jotain minipullo-6-packeja oon nettimyynnissä joskus nähnyt! Sellaisen voisi kokeilla jos joskus uskaltaisin tilata ulkomailta.

    VastaaPoista