torstai 12. heinäkuuta 2012

Vival Pure Touch Silmämeikin(tekohalukkuuden)poistolaput

Sattumalta tämän blogin aikana on loppunut nyt peräkkäin  monta minulle sopimatonta tuotetta. Negatiivisella sävyllä jatkuu valitettavasti tänäänkin.

Otsikossa enteilty mielipiteeni Vival-lapuista ei oikeastaan ole henkilökohtaista Vivalia kohtaan, vaan en ole oikein eläissäni löytänyt itselleni sopivaa silmämeikinpoistoainetta. Rasvaiset aineet kirvelevät, kevyet vedet kirvelevät, kasvoputsareista nyt puhumattakaan. Niukka annostelu toimii joskus, vähänkin runsaampi annos valuu suoraan silmääni ja käristää niin vietävästi. Olen juuri niitä herkkiksiä, joille ei edes vesiliukoisen meikin poistajat sovi. Kohtalotovereita?

Nämä olivat aika karkeita, vanulappua pienempiä, erittäin ohuita kuitukangaslappusia. Ainakin toisella puolella oli jopa pientä nypylää tms. karheaa tekstuuria. Laput olivat ylikosteita ja etenkin viimeinen 1/4 purkkia lähes tippui nestettä. Neste meni helposti silmään ja kirveli ainakin minua joka kerralla. Aloin todella vältellä meikkailua näiden takia ja koetinkin saada laput loppumaan poistamalla myös kasvomeikin näillä ennen suihkua. Silmät-kasvot-sessioon näitä kului n. 4 kpl. Silti aina suihkun jälkeen oli edelleen panda peilissä 1-2 lappua lisää kului vielä. Eivät siis edes tehonneet kunnolla! Purkissa oli 100 kpl ja pömpelin tyhjeneminen kesti kirjanpitoni mukaan 2,5 kk. (Kävin tosin jonkun kerran "vieraissa" puhdistusliinojen ja micellar lotionin puolella, yleensä olen uskollinen avaamalleni purkille.)

En ole hajustamattomien tuotteiden tuoksujen ystävä ja tässä tuotteessa oli erityisen öljyinen, loppua kohden enenevässä määrin eltaantunut tuoksu, vaikka avaamisen jälkeinen säilyvyys piti olla 3 kk. Tämä siitä huolimatta, että tämän pitäisi olla Vivalin ei-öljyllinen versio. Öljypitoinen vastaavahan Vivalilla on ollut jo iät ja ajat myynnissä, mutta sitäkään en pystynyt käyttämään.

Hyvät lukijat, suositelkaa jotain! Lumenen vesiliukoisen meikin poistovesi on tähän asti päässyt lähimmäksi sopivaa, mutta sekin helposti kirvelee jos tippasenkin annostelen liikaa. Tällä hetkellä käyttämäni Yves Rocherin Pure Calmille-liinat sekä Yves Rocher 3 teen micellar lotion ovat sopineet kirvelyn eston puolesta, mutta teho on huono.


2 kommenttia:

  1. Vähän kostutettuun vanulappuun (tai kostutettu naama + vanulappu) Aqualan L:ää, lähtee kajalit ja ripsarit ja on hellävarainen!

    SKGB

    VastaaPoista
  2. Mulla olikin vähän aikaa sitten minituubi Aqualan L:ää ja muistaakseni ihan hyvin sopi mulle silmämeikinpoistoon suihkussa. Vanulapun kanssa en sitä kokeillutkaan. Harkitsen muutenkin Aqualan L-pumppupulloa, joten se saattaisi ratkaista tämän silmämeikinpoisto-ongelmankin! (+ että pikku bloggausavustajani ei kaataisi sitä varmaan pönttöön niin kuin teki taannoin 200 ml:n pullolle Lumenen WP-poistajaa... Huuteli vaan, että "äiti, tuu kattoo!")

    VastaaPoista