torstai 26. heinäkuuta 2012

Gillette Satin Care Sensitive Skin ihokarvanajogeeli 200 ml


Tämä olkoon viimeinen tällainen aerosolimönjä, jota käytän sheivauksessa. En tiedä kumpi tunne on päällimmäisenä, onnellisuus tämän loppumisesta vaiko epätoivo siitä mitä ihmettä keksin tämän tilalle. Nyt on jemma päässyt ihan tyhjäksi ja kyllä kyrsii. Kesken parhaan sheivailukauden olen korvikkeiden armoilla...

Olen aina inhonnut näitä geelejä, jotka muuttuvat runsaaksi, liikaakin liukastavaksi vaahdoksi. Täytyy myöntää, että kyllähän näillä geelivaahdoilla saa hyvän ja tarkan lopputuloksen jopa käyttämilläni halpishöylillä. Lopputuloksen ja myös valinnanvaran puutteen vuoksi olen jumittunut näitä käyttämään. Nyt on sentään olemassa RFSU:n alunperin intiimialueille tarkoitettu tuubimuotoinen läpinäkyvä, vaahtoamaton (tai no, hyvin vähän vaahtoava) geeli. Siinä on melko metsäinen-yrttinen tuoksu, jonka vuoksi mieluummin vielä kokeilisin jotain muutakin.

Aion kokeilla ensi hätään ainakin seuraavia:
1. Dermosilin Spa Luxury Shower oil (jota minulla on jäljellä ja jolla olen muistaakseni joskus tykännyt sheivata)
2. hiustenhoitoaine (jota muuan läheiseni suosittelee ja jonka muistan joskus muinoin myös lukeneeni jostain lehdestä)
3. jotakin vedellä laimennettua suihkugeeliä puhdistusvaahtomekanismilliseen pulloon
4. Dermosilin tuubimuotoinen Man Puhdistus- & parranajogeeli (mutta en ole tekemässä tilausta vielä pitkään aikaan)


Mutta itse loppuneeseen tuotteeseen. Tämä on siis tummanturkoosia geeliä, joka pakkauksesta ulos tullessaan alkaa jo itsestään muuttua valkoiseksi perinteiseksi partavaahdoksi ja iholle levitettynä on jo kokonaan vaahtomuodossa. Pakkauksesta tulee kevyelläkin painamisella tolkuton määrä ulos. Puteli kesti 1-2 kertaa viikossa sääriin ja kainaloihin käytettynä 2 kk. Jos purkin annostelunappia olisi mahdollista kontrolloida hienovaraisemmin eikä se syöksisi tuotetta 30 cm päähän puoli-itsestään, tuote olisi huomattavasti riittoisampi. Pakkaus myös loppuu kuin seinään, vaikkei ole vielä kevyen tuntuinen. Ainiin, nämä myös ruostuvat saumoistaan ja pohjastaan ja tahrivat kylpyhuonekalusteita. Pakkausmuodosta pelkkää miinusta!

Herkälle iholle markkinoinnista huolimatta tämä on suht voimakkaasti hajustettu tuote. Hajuste ei ole raikas eikä kovin onnistunut muutenkaan. Kai se yrittää olla aloeveran tuoksu, mutta muistuttaa uimahallikloorin ja Herbinan kukkaisdödöjen risteytystä. Lopputulos on tarkka ja luonnottoman sileä. Sileys muuttuu äkkiä kuivaksi kireydeksi ja iho huutaa voidetta.Nyt parhaat ei-aerosoliset tuotevinkit tai muut höyläilyniksit jakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti