keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Järkyttävät jämät

Tässä muutama sekalainen pikkutuote, jotka olivat melkoisen tympeitä tuotteita kaikki. Nuukuus ei vaan sallinut heittää näitä menemään ja ainut hyvä puoli näissä olikin se mahtava saavutuksen tunne, kun sai lopulta pullon tyhjäksi. Edetäänpä vasemmalta oikealle.

Anne Semonin All Over Shampoo 40 ml
Jäykkää ja paksua, pastellivihreää tahnaa. Vaahtosi ylenpalttisesti kuin Fairy, jätti sekä ihon että hiukset kuin Fairyllä pestyiksi. Tuoksu, jonka kuvauksen mukaan piti olla "Verveine exotique" oli lähinnä "Tummanvihreä Fairy meets käsidesi".

Anne Semonin Shower Gel 40 ml
Hivenen juoksevampaa kuin edellinen, mutta samat kommentit pätevät (en tosin sentään hiuksiin laittanut!). Miksi, miksi, MIKSI ihminen kiusaa itseään käyttämällä tällaisia sukulaisilta saatuja hotellihuonetuotteidenjämiä??? Näitä nimenomaisia tuotteita ei kannata bosnia*! Pakkaukset oli muuten tosi jäykkää matskua. Korkki oli sellainen, jota kierretään ja sitten tuo vaalea osa kohoaa ja sen keskellä olevasta reiästä mahtuu tulemaan tuotetta. Uudelleentäyttö ei onnistu tuon mekanismin takia. Tästä kaksikosta ei ollut mitään iloa enkä ihmettele, miksi nämä tuotteet annettiin minulle vähän käytettyinä...

The Color Workshop kynsilakka "French Pink" 8,6 ml
En aikonut ensin edes postata tätä 8-10 v. sitten lahjasetissä tullutta halpislakkaa, mutta näin hiljan Seppälässä tämänmerkkisiä meikkipakkauksia, joten ajattelin jonkun silti saattavan törmätä tähänkin vielä. Surkeasti kestävä, mutta yhdellä kerroksella nätin luonnollisen pikahuolittelun antava ohut lakka. Juuri tuollaisena pikafiksinä toimii, mutta vain puoli päivää. Elvytin tätä lopuksi Mavalan tinnerillä, mutta silti viimeiset pisarat jämähtivät pullon pohjaan. En muuten ole sitten myöskään kynsi-intoilija (ainakaan vielä, saa haastaa kylläkin josko vaikka innostuisin). Käytän vaikka mitä wanhoja surkimuslakkoja ja nekin nuohoan tyhjiksi asti... Glamouria viimeisen päälle.

Bevita R Huulivoide 8 g
Tämä oli alunperinkin mauton, mineraalinhajuinen, tylsä ja  jäykän vaseliinimainen apteekkihuulivoide. Kierrekorkin alla on hyvä reiällinen levityspää, jonka muoto muistuttaa uutta huulipunaa. Löysin tämän laatikon pohjalta päiväykset paukkuneena ja käytin kynsinauhavoiteena pois, koska vanhemmiten mineraaliöljyinen, pistävä haju oli vaan voimistunut. Sikahinta tavallisesta vaseliinista, n.3 € muistaakseni, kun Bio Richiltä kuitenkin saa tuohon hintaan jo 300 g purkillisen. Ehkä se B-vitamiinilisä maksaa, mutta ei tuo voide Bepanthenin veroisesti parantanut rikkoutunutta ihoa.

*Bosnia on Elimäen tarkoitus- kirjan mukaan verbi, joka tarkoittaa vähäarvoisten tuotteiden nyysimistä tms. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti